Halfvrijstaand woonhuis met berging

Verkocht HAELEN Zonzicht 2
In rustige woonwijk nabij het centrum van Haelen gelegen halfvrijstraand woonhuis met berging.
Een echte opknapper, ideaal voor de klussers onder ons om er naar eigen smaak een woning van te maken die voldoet aan de wooneisen van deze tijd. Waarvan u daarna nog jaren woongenot heeft.

Indeling:

SOUTERRAIN: provisiekelder.

BEGANE GROND: U betreedt de woning aan de voorzijde via de entree met daar een hal met garderobekast, meterkast, half betegeld toilet en een toegang naar de kelder, trapopgang, woonkamer en keuken.
De royale woonkamer is voorzien van mooie visgraad parketvloer, heeft aan de achterzijde een uitbouw en is uitgevoerd met gestuct plafond en muren. De ondervloer is deels van hout en deels van beton.
De gesloten keuken is eenvoudig van uitvoering en voorzien van een los gasstel met oven. De keuken is deels betegeld en verder voorzien van stucwerk en op de vloer ligt vinylvloerbedekking.
Vanuit de keuken heeft verder u toegang tot de badkamer en aangebouwde berging.
Op de begaande grond bevindt zich tevens ... een eenvoudige badkamer. Deze is grotendeels betegeld en voorzien van een douche en vaste wastafel.
De achtertuin heeft een terras van betontegels, gazon en plantenborders.

1e VERDIEPING: Overloop met vloerbedekking en lambrisering en 4 slaapkamers welke voorzien zijn van een vinyl zeilvloer en behang. Twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste wastafel en een muurkast.
2e VERDIEPING: via een vlizotrap bereikbare hoge zolder met houten vloer. Het dakbeschot is nageïsoleerd met steenwol. Hier bevinden zich de Radson CV ketel (2010) en een huur boiler.

BIJZONDERHEDEN:
- Nieuwe dakpannen en boeiborden 2011!
- Kunststof kozijnen v.a. 1990 (90, 93, 95, 2006)!
- Royale woonkamer mede door de uitbouw aan de achterzijde!
- Voor de gene die twee rechter handen hebben is dit een unieke kans!
Lees meer Verberg