Halfvrijstaand woonhuis met aanbouw en dubbele garage.

Verkocht Haelen Burgemeester Honéesingel 38
Gelegen in rustige woonwijk van Haelen staat deze ruime halfvrijstaande hoekwoning met aanbouw en separate garage.

INDELING:

SOUTERRAIN: via de hal bereikbare provisiekelder.
BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met daar de entree/hal met garderobenis, meterkast en toegang naar de kelder en trapopgang naar de 1e verdieping. De hal is erg sfeervol door de mooie togen/bogen die gemaakt zijn. De lichte tegelvloer loopt door over de gehele begane vloer en is voorzien van vloerverwarming.

Vanuit de hal komt u in de verrassend ruime en lichte woonkamer met stucwanden en plafonds. De gemetselde schouw met open haard is de sfeermaker in deze gezellige woonkamer. Door de aanbouw met aan de achterzijde over de volle breedte van deze ruimte een 3-delige schuifpui en de koepel in het plafond geniet u van volop zonlicht in uw woon-/eetkamer. Het achterraam is tevens uitgevoerd met een rolluik.

Gesloten keuken met hoekopstelling is uitgevoerd met een granieten werkblad en het volgende inbouwapparatuur, te weten een ... combi magnetron, keramische kookplaat en koelkast en spotjes. Het granieten aanrechtblad loopt gedeeltelijk doorloopt op de achterwand. In de keuken heeft u nog ruimte om een eethoek te plaatsen. Via de keuken komt u in de achterbouw, welke een bijkeuken functie heeft alsmede het toilet is gesitueerd. Deze bijkeuken is verder uitgevoerd met een werkblad waaronder de witgoedaansluitingen aanwezig zijn en de vloerverwarmings-unit. Het toilet is volledig betegeld, ruim ruim van opzet en voorzien van een wandcloset en fonteintje.

Vanuit de achterbouw betreedt u de achtertuin. Deze is volledig beklinkerd, dus onderhoudsvriendelijk!
Het hoogteverschil in de tuin is opgelost met stenen trap naar het lager gelegen terras. Aan de zijkant van de woning heeft u nog een houten carport, welke vanwege zijn hoogte geschikt is voor bijvoorbeeld een caravan.
De tuin is volledig omheind met een gemetselde borstwering waarop een houten schutting en heeft aan de achterzijde een dubbele houten poort.
Hier is tevens de garage/berging gelegen. Deze ruimte bestaat uit 2 segmenten. Het garagegedeelte is van binnenuit bereikbaar en is voorzien van een betonvloer, wastafel, krachtstroom en een hardhouten garagepoort (2011) en heeft een afmeting van x 6 meter. De berging aan de voorzijde is voorzien van een beklinkerde vloer, 2 loopdeuren en heeft een afmeting van x 5 meter.

1e VERDIEPING:
3 ruime slaapkamers met kunststof kozijnen (2000) v.v. isolerende beglazing (HR++) en ingebouwde rolluiken. De vloeren zijn met laminaat belegd en de wanden zijn behangen.
Ruime geheel betegelde badkamer uitgevoerd wastafel en spiegel, wand clocet, whirlpool/ligbad met water-jets.
Op de 1e verdieping is tevens nog een aparte volledig betegelde doucheruimte aanwezig.

2e VERDIEPING:
Via een vlizotrap bereikbare zolderverdieping met houten vloer en opstelling cv-ketel (Remeha HR combi 2004, eigendom met over te nemen servicecontract).


BIJZONDERHEDEN:
* ruime woonkamer met veel lichtinval door grote raampartij en lichtkoepel in de aanbouw (2005);
* doorlopende tegelvloer met vloerverwarming (2005);
* onderhoudsvriendelijke volledig omheinde tuin met houten carport/terrasoverkapping;
* kunststof kozijnen met rolluiken;
* luxe badkamer met groot ligbad;
* luxe keuken;
* alarm-systeem.
Lees meer Verberg