Gemoderniseerde halfvrijstaande woning met garage en terrasoverkapping.

Verkocht Grathem Constantijnstraat 15
Bent u op zoek naar een woning waar u niets meer aan hoeft te doen? Een sfeervolle opgeknapte moderne woning op een leuke plek? Dan is deze in een rustige straat gelegen instapklare en in 2017 gemoderniseerde halfvrijstaande woning met garage en grote terrasoverkapping iets voor u!

Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de zijkant met hier de in lichte tinten gestucte (spachtelputz) hal/entree met vernieuwde meterkast en modern toilet. Deze is voorzien van een wandcloset, fonteintje en is half uitgevoerd met een lambrisering (marmer look behang) en half met spachtelputz wandafwerking. In 2018 gerenoveerde trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. De vloeren van de begane grond zijn in 2017 voorzien van moderne pvc-vloeren waaronder vloerverwarming (in de woonkamer en keuken) is aangelegd. De wanden en plafond van de woonkamer zijn voorzien van nieuw glad stucwerk (2017).

Gezellige L-vormige woonkamer met gestucte wanden en plafonds en eveneens mooie doorlopende sfeervolle en praktische ... pcv-vloer. Aan de voorzijde van de woning is de gezellige zithoek gesitueerd en aan de achterzijde bij de keuken is er ruimte voor een ruime eettafel en heeft u fraai uitzicht over de tuin door middel van de hardhouten pui met loopdeur en plissé- hor.

De in 2017 vernieuwde open keuken is uitgevoerd met een moderne inbouwkeuken in hoekopstelling met witte- en houtmotief boven- en onderkastjes en zeer brede bestek- en pannenlades (v.v. softclose) en een gelijksoortig aanrechtblad. Verder is de keuken uitgevoerd met een RVS-afzuigkap met een 5-pits inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, combi magnetron en spotjes.

1e VERDIEPING:
Via de vernieuwde trap in de hal bereikt u de overloop met hier eveneens doorlopende pvc-vloeren (2018) over de 3 slaapkamers en een apart en praktisch berg-/wasruimte met witgoed aansluitingen.
De 3 slaapkamers zijn verder uitgevoerd met wanden voorzien van behang (waaronder stucwerk). De hoofdslaapkamer is verder voorzien van een vaste kastenwand.
De volledig in de jaren 90 betegelde badkamer is uitgevoerd met een douchecabine, 2e toilet en badkamermeubel.

2e VERDIEPING:
Via een vlizotrap bereikbare ruime bergzolder met nieuw zolder raam en hier de Cv-ketel opstelling (Nefit Excellent Ecomline 2004 eigendom) en mechanische ventilatie. In deze ruimte is eventueel een 4e slaapkamer te realiseren alsmede het realiseren van een vaste trap, Velux dakvenster of dakkapel.





BUITENGEDEELTE:
In 2017 opnieuw aangelegde voortuin. De volledig met gemetselde pilaren en houten schuttingen omheinde achtertuin is op het noorden gelegen, is volledig beklinkerd en is voorzien plantenbordes. Verder is deze tuin o.a. uitgevoerd met een terras en grote (gehele breedte van het perceel) in 2001 gerealiseerde terrasoverkapping.
De aangebouwde halfsteens garage heeft een afmeting van ca. 6 x 3 meter en is voorzien van een stalen kantelpoort met loopdeur naar de oprit, loopdeur naar de tuin, wastafel aansluiting en voldoende elektra.

BIJZONDERHEDEN:
* Sfeervolle instapklare woning
* Verbouwing/renovatie begane grond in 2017: keuken, stucwerk wanden en plafonds, traprenovatie, meterkast vervangen alsmede de wandcontactdozen met schakelmateriaal op de begane grond;
* Pvc-vloeren begane grond (2017 met vloerverwarming);
* Pvc-vloeren verdieping: 2018;
* Gehele woning aluminium kozijnen met isolatieglas (2004) met uitzondering van de hardhouten achter pui in de woonkamer en hardhouten voordeur;
* Schilder werkzaamheden: 2014 en 2019;
* Aanleg voortuin in 2017;
* Rolluiken: 2008;
* Terrasoverkapping 2001;
* Aangebouwde garage;
* Fraai aangelegde achtertuin op het Noorden gelegen;
* TV- en internet opties via kabel en glasvezel.
Lees meer Verberg