Eenvoudige half vrijstaande woning met aanbouw en separate garage en fietsenberging.

Verkocht Buggenum Kapelstraat 17
Aan de rand van het buitengebied in het kerkdorp Buggenum ligt deze twee-onder-een-kap woning op een perceel van 280 m2. Deze woning is eenvoudig en grotendeels origineel dus ideaal voor de handige koper met 2 rechterhanden.


Indeling:

SOUTERRAIN:
De provisiekelder (8 m2) is bereikbaar via de keuken.

BEGANE GROND:
Hal/entree met doorlopende lichte vloerbedekking, zowel houten- als stucwerk wandafwerking, toilet (half betegeld), meterkast (6 stoppengroepen en slimme meters) en trapopgang (met traplift) naar eerste verdieping. De L-vormige Living heeft aan de linkerzijde een Eikenhouten keukenblok zonder apparatuur en een openverbinding tussen de eetkamer en zitkamer. De wanden zijn deels voorzien van spachtelputz en deels een houten wandafwerking. De vloerafwerking is voorzien van lichte vloerbedekking en het plafond is geheel gestukt.

Aan de achterzijde van de woning treft u de bijkeuken welke is gelegen in de aanbouw. In deze ruimte is een eettafel te plaatsen. De achterwand is voorzien van een eenvoudige (2e) ... keukenblok in wandopstelling met bovenkasten en is voorzien van losstaand apparatuur. Een loopdeur geeft toegang tot het terras. Warmwatervoorziening via een Fasto keukengeiser.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met doorlopende vloerbedekking drie slaapkamers en de badkamer. De 3 slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, behangen wandafwerking en schroten plafonds. De houten ramen hebben enkele beglazing en zijn voorzien van rolluiken (nagenoeg de gehele woning). De badkamer is geheel betegeld (jaren 90) en uitgevoerd met een gelijkvloerse douchecabine (met zitje), staand closet en wastafel.

TWEEDE VERDIEPING: Via vlizotrap bereikbare bergzolder. Op deze verdieping, met houten vloeren en vloerbedekking, is de cv-ketel (Nefit cv-ketel) gesitueerd.

BUITENGEDEELTE: het perceel is aan de achterzijde voorzien van een met hekwerk omheind gazon met een vrij uitzicht over de achter gelegen landerijen en paarden weilanden. Aan de woningzijde is er een bestraat terras welke toegang geeft tot de vrijstaande garage (ca. 15,5 m2) alsmede de vrijstaande berging (ca. 10,7 m2). Het perceel heeft een zijingang welke uitkomt op het onverharde zijpad (toegang tot de landerijen).
BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1957. Woonoppervlakte: ca. 99 m2, Inhoud ca. 438 m3. Perceel 280 m2;
- Mooie ligging aan de rand van het buitengebied met een vrij uitzicht;
- Nieuwe pannen (hoofdwoning en aanbouw) ca. 2016;
- Nefit Cv-ketel (ca. 2018) + warmwater geiser (ca. 2013);
- separate garage (ca. 15,5 m2);
- separate berging (ca. 10,7 m2).

LOCATIE: Buggenum heeft een zeer centrale ligging op enkele kilometers van Roermond. Via de A73 en A2 zijn steden als Maastricht, Weert, Eindhoven, Venlo en Nijmegen snel en makkelijk bereikbaar.

Leudal is ontstaan na een herindeling, in 2007, van 16 dorpskernen. Leudal herbergt ca. 37.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ca. 165 km2. Leudal strekt zich uit van de Belgische grens bij Kessenich tot Kessel Eik aan de noordzijde.
Buggenum maakt sinds het ontstaan van Leudal onderdeel uit van deze gemeente. Ook Buggenum ligt aan de rand van "het Leudal" met zijn unieke natuur, monumenten, fiets- en wandelroutes. Horeca met uitnodigende terrassen treft u volop aan in dit gebied. Diverse waterplassen, ontstaan uit grindwinning, en de Maas bieden volop mogelijkheden voor waterrecreatie.
Lees meer Verberg