Vrijstaand woonhuis

Verkocht BUGGENUM Heerweg 35
Midden in de dorpskern van Buggenum, is dit charmante, vrijstaande woonhuis gelegen. De woning bevindt zich op een royaal perceel van maar liefst 1319 m².

In het dorp bevinden zich enkele basisvoorzieningen op zowel sociaal als economisch gebied. In de directe nabijheid is het dorp Haelen gelegen met een uitstekend voorzieningenniveau. Daarnaast is het uitgebreide en sfeervolle stadscentrum van Roermond goed en snel bereikbaar. Deze vrijstaande woning is gebouwd omstreeks 1955 en is gelegen op een mooi perceel. De woning beschikt onder andere over een provisiekelder, een royale doorzon woonkamer met houtenvloer, een gesloten eenvoudige keuken, een serre en vier slaapkamers op de verdieping. De zonnige tuin is gelegen op het zuidoosten. Op het perceel staan verder nog een tweetal houten schuren. Deze woning behoeft modernisatie (waaronder een cv-installatie), maar kan hierdoor geheel aangepast worden aan de eigen woonwensen.


Indeling:

Souterrain: De hal biedt toegang tot een handige provisiekelder.

Begane grond: ... Hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal bereikt u de doorzon woonkamer met een houtenvloer welke is gelegen aan de voorzijde van de woning. De gesloten keuken is voorzien van een eenvoudige opstand. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de aangebouwde bijkeuken. Deze bijkeuken geeft toegang tot de serre en herbergt een eenvoudige douche en toiletruimte. Tevens is deze ruimte voorzien van een witgoedaansluitingen. De aangebouwde serre heeft een plat dak en veel glasoppervlakte welke een fraai tuinzicht verschaft.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de vier slaapkamers, waarvan twee met een praktische muurkast.

Tweede verdieping: Via een mangat is er toegang tot een niet bevloerde bergzolder. Deze zou eventueel met vlizotrap bereikbaar kunnen worden gemaakt en na een bevloering ontstaat hier een praktische bergzolder.

Tuin:
De oprit en terras zijn met betontegels bestraat. Verder is er een dubbele poort naar de tuin en als achterom. De grote tuin is ingericht met gazon, is gelegen op het zuidoosten en is aan de achterzijde vrij gelegen.

Bijzonderheden:
• In 1984 zijn de kozijnen van de begane grond vervangen door kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
• In 1989 zijn de kozijnen van de verdieping vervangen door kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
• De aanbouw resulteert uit 1966.
• Verwarming via oliestook.
Lees meer Verberg