Bungalow verkocht in Roggel

Verkocht Roggel Pastoor Schippersstraat 41
NB:
- Verkoop op inschrijving!
- Richtprijs: € 200.000,- kk;
- Uiterlijke inschrijfdatum bieding: 19-6-2020;
- Richtlijn transportdatum: 1-10-2020;
- Vraag naar de inschrijfvoorwaarden op kantoor.

Levensloopbestendige halfvrijstaande bungalow met twee slaapkamers en een badkamer. Deze woning is gelegen in een fijne, rustige woonstraat op loopafstand van alle winkels en horeca van Roggel.

INDELING:
U betreedt de woning aan de zijkant waar u uitkomt in de centrale hal/gang. Deze hal/gang met aluminium voordeur, Novylon vloer heeft o.a. een meterkast, volledig betegeld toilet met fonteintje en geeft toegang tot nagenoeg alle vertrekken.
Aan de rechterzijde van de woning bevind zich de woonkamer. Deze aan gehele voorzijde van de woning gelegen zit en eetkamer is eveneens uitgevoerd met een laminaat vloer, nieuwe palletkachel en heeft een houten wandafwerking.

Via de centrale hal/gang zijn de twee slaapkamers bereikbaar. De kamers zijn voorzien van behangen wanden en hebben beide een Novylon vloer. Het sanitair ... bestaat uit een nette volledig betegeld toilet met wandcloset en fonteintje en daarnaast een volledig betegelde badkamer welke is uitgevoerd met een douchecabine met thermostaat kraan, design radiator en badkamer meubel.

De gesloten keuken met tegelvloer is aan de achterzijde van de woning gelegen en is uitgevoerd met een nieuw recht keukenblok met boven- en onderkasten/lades. De keukenapparatuur bestaat uit een 4 pits gaskookplaat met een RVS afzuigkap, een koelkast en rvs combi magnetron. Tevens is er een bijpassend inbouwkast waarin de cv-ketel zich bevind. In de keuken heeft u voldoende ruimte om een eettafeltje te plaatsen. Oppervlakte van de keuken is ca. 7,9 m2.

BUITENGEDEELTE:
De woning heeft aan de achterzijde over de gehele breedte een aluminium terrasoverkapping. Verder is de achtertuin grotendeels beklinkerd met enkele planten borders, dus vrijwel onderhoudsvriendelijk.
GARAGE: aanpandige halfsteens garage met plat dak, loopdeur naar de tuin en een elektrisch bedienbare stalen kantelpoort. Doorlopend is achter de garage een ruime berging gebouwd. Samen met een oppervlakte van maar liefst 39 m2.
De voortuin is onderhoudt arm gemaakt met een grindbedding en de grote oprit geeft ruimte voor 3 auto's.

LIGGING: De woning is geheel in het centrum van Roggel gelegen. Aande Noordzijde van de Past. Schippersstraat is de rustig meanderende Roggelse beek, visplateau en de fraaie verbindingsbrug tussen de Apollolaan te vinden.
Lees meer Verberg