Halfvrijstaande bungalow met garage gelegen op een toplocatie in Roggel.

Verkocht Roggel Pastoor Schippersstraat 8
NB:
- Verkoop op inschrijving!
- Richtprijs: € 175.000,- kk;
- Uiterlijke inschrijfdatum bieding: donderdag 11 augustus 2016;
- Kijkdagen: vrijdag 29 juli 2016 van 16.00 tot 17.30 uur en zaterdag 30 juli 2016 van 10.30 tot 12.00 uur;
- Vraag naar de inschrijfvoorwaarden op kantoor.


Levensloopbestendige halfvrijstaande bungalow met een slaapkamer en badkamer. Deze woning is gelegen in een fijne, rustige woonstraat op loopafstand van alle winkels en horeca van Roggel.

INDELING:
U betreedt de woning aan de zijkant waar u uitkomt in de centrale hal/gang. Deze ruime L-vormige hal met hardhouten voordeur, plavuizen/tegelvloer heeft o.a. een meterkast, separaat halfbetegeld toilet met fonteintje en geeft toegang tot nagenoeg alle vertrekken.
Aan de linkerzijde van de woning bevind zich de woonkamer. Deze is eveneens uitgevoerd met een plavuizen/tegelvloer en behangen wanden.
Via een loopdeur heeft u toegang tot de achtertuin. Via een inpandige pui bereikt u de eetkamer welke op zijn beurt toegang geeft tot de aanbouw. ... Deze aanbouw is in het verleden gebruikt als extra woon-/slaapkamer en tot voor kort als zitkamer. Deze aanbouw is eveneens uitgevoerd met een tegelvloer, loopdeur naar de tuin en heeft extra lichtinval door een koepel en raampartijen.
Via de centrale hal/gang is de slaapkamer (ca. 10,5 m2 groot) bereikbaar. De kamer is voorzien van behangen wanden.
De volledig betegelde badkamer is in december 2014 vernieuwd en uitgevoerd met een inloopdouche met thermostaatkraan, douche stoel en diverse steunen, wastafel met spiegel en planchet.
De half betegelde gesloten keuken met tegelvloer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is uitgevoerd met een eenvoudig recht keukenblok. In de keuken heeft u voldoende ruimte om een eettafeltje te plaatsen. De afzuigkap is defect (kabel is afgeknipt). Oppervlakte keuken: ca. 7,9 m2.
De praktische inpandige berging/bijkeuken (oppervlakte berging: ca. 6,3 m2) is uitgevoerde met witgoed aansluitingen en een muurkast waarin de cv-ketel en geiser opstelling. De cv-ketel en geiser zijn onlangs (2016) gecontroleerd. Tevens heeft deze ruimte een loopdeur naar de aanbouw.

BUITENGEDEELTE:
De tuin is o.a. uitgevoerd met planten borders en een ruim gazon. Deze tuin geniet tevens een vrij uitzicht!
GARAGE: aanpandige halfsteens garage met platdak, loopdeur naar de tuin en een elektrisch bedienbare stalen kantelpoort. Aan de voor- en rechterzijkant van de woning biedt de oprit ruimte voor zeker 2 auto's.
Aan de pastoor Schippersstraat is aan de Noordzijde de rustig meanderende Roggelse beek, visplateau en de fraaie verbindingsbrug tussen de Apollolaan en de Pastoor Schippersstraat te vinden.

BIJZONDERHEDEN:
- Trespa boeiborden;
- Hardhouten kozijnen met deels isolatieglas (2012) en deels enkel glas;
- Radson cv-ketel (1997) en Vaillant gasgeiser;
- Aanbouw 1986 op paalfundering met vloerverwarming (xyleen).
- Airco unit inclusief;
- Achterzijde woning: 2 elektrisch bedienbare zonneluifels, voorzijde woning: 1 elektrisch bedienbaar rolluik (inclusief);
- Badkamer renovatie 2014 en meterkast vernieuwd in 2015;
- Dakranden van het woonhuis en een oude lekkage garagedak is in 2016 gerepareerd.
Lees meer Verberg