Bungalow met garage en serre.

Verkocht Roggel Pastoor Schippersstraat 27
Met de garage geschakelde levensloopbestendige bungalow met 2 slaapkamers en badkamer op de begane grond. Deze woning is gelegen in een fijne, rustige woonstraat op loopafstand van alle winkels en horeca van Roggel. Let op: geheel nieuw en geïsoleerd dak (november 2013)!! De woning is gelegen op een ruim perceel van maar liefst 354 m2!

INDELING:

Via extra lange oprit aan de rechter zijgevel betreedt u de woning. De centrale hal/gang met tegelvloer heeft een meterkast, separaat toilet en geeft toegang tot nagenoeg alle vertrekken. De fraaie entree is voorzien van een kunststof voordeur, toegang tot de kruipruimte en aan het einde van de hal is een handige muurkast gesitueerd.

De L-vormige woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien een fraaie houten parketvloer gelegd op een betonvloer. Deze ruimte is uitgevoerd met een balkenplafond, muurkast en is voorzien van kunststof kozijnen. Afmeting woonkamer ca. 31 m2. Aan de voorzijde van de woonkamer is een elektrisch bedienbare zonneluifel gesitueerd de ... overige kamer ramen zijn voorzien van rolluiken.

Via de hal/gang zijn 2 slaapkamers ( ca. 7,6 en 12,7 m2 groot) bereikbaar. Beide kamers zijn voorzien van vloerbedekking en behangen wanden. Beide kamers zijn voorzien van rolluiken. De hoofdslaapkamer heeft tevens een muurkast tot zijn beschikking.

De betegelde badkamer met een vaste wastafel en douche is weliswaar gedateerd maar wel functioneel te noemen. Dit geldt eveneens voor het half betegelde toilet met fonteintje.

De half betegelde gesloten keuken met vinylvloer heeft een recht keukenblok en is voorzien van een ingebouwde gaskookplaat en een afzuigkap. In de keuken heeft u nog ruimte om een eettafeltje te plaatsen. De keuken heeft een afmeting van: ca. 6,4 m2.

Handige aangebouwde garage is via de in 1992 gebouwde kunststof serre met dubbele glas, en vinylvloer bereikbaar. Deze serre functioneert als overdekte tussenruimte. In de garage met tegelvloer en vloerbedekking is de cv-ketel opgesteld (Nefit excellent ecomline HR combi uit 2009) tevens is in ca. 2007 de garage poort vervangen door een elektrisch op afstand bedienbare sectionaal poort. Achter de garage is de voormalige cv-ruimte gelegen, welke nu als tuinberging dient.

BUITENGEDEELTE:
Fraaie en ruime achtertuin met betegeld terras, planten borders, houten aangebouwde schuur en een ruim gazon met voldoende privacy.

Aan de pastoor Schippersstraat is aan de Noordzijde de rustig meanderende Roggelse beek, visplateau en de fraaie verbindingsbrug tussen de Apollolaan en de Pastoor Schippersstraat te vinden.
Lees meer Verberg