Halfvrijstaande bungalow met garage en terrasoverkapping.

Verkocht Roggel Pastoor Schippersstraat 23
Met de garage geschakelde levensloopbestendige bungalow heeft o.a. 2 slaapkamers en badkamer op de begane grond. Deze woning is gelegen in een fijne, rustige woonstraat op loopafstand van alle winkels en horeca van Roggel.

INDELING:

Via een extra lange, in 2010 opnieuw beklinkerde oprit, en een in dat jaar gerealiseerde carport, betreedt u de woning. De centrale hal/gang met tegelvloer heeft een meterkast, separaat toilet en geeft toegang tot nagenoeg alle vertrekken. Zo is er een kruipruimte en aan het einde van de hal een handige muurkast gesitueerd.

De L-vormige woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien een fraaie vinylvloer met houtmotief gelegd. (De ondervloer is van beton). Deze ruimte is uitgevoerd met een gipsplatenplafond, muurkast (opstelling gehuurde Inventum gasboiler) en is voorzien van houten kozijnen met deels dubbele beglazing. Aan de voorzijde van de woning is t.p.v. de woonkamer een zonwering geplaatst. Afmeting woonkamer: ca. 31 m2.

Via de hal/gang zijn 2 slaapkamers (ca. 7,6 ... en 12,7 m2 groot) bereikbaar. Beide kamers zijn voorzien van een vinylvloerbedekking en hebben behangen wanden. Beide kamers zijn tevens voorzien van rolluiken. De hoofdslaapkamer is eveneens uitgevoerd met een praktische muurkast.

Kleine doch nette half betegelde badkamer is uitgevoerd met een douche, zitje, douchegordijn en badkamermeubel. Separaat half betegeld toilet met fonteintje.

De half betegelde gesloten keuken met vinylvloer is aan de achterzijde van de woning gelegen, biedt toegang tot de achtertuin en heeft een net recht keukenblok welke is voorzien van een ingebouwde 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap. In de keuken heeft u voldoende ruimte om een eettafeltje te plaatsen. Afmeting keuken: ca. 6,4 m2.

Handige aangebouwde garage is via de terrasoverkapping droog bereikbaar. Hier zijn witgoed aansluitingen aanwezig. De garagepoort is een stalen kantelpoort en het plafond is voorzien van nieuwe Agnes platen. Achter de garage is de cv-ruimte gelegen, waar de Radson combi cv-ketel uit 1998 is opgesteld.

BUITENGEDEELTE:
Aan de achterzijde heeft de woning een mooie overkapping (2005), verder is de tuin volledig beklinkerd en omheind met een houten schutting. De tuin aan de voorzijde van de woning is in 2007 opnieuw onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van grind.

Aan de pastoor Schippersstraat is aan de Noordzijde de rustig meanderende Roggelse beek, visplateau en de fraaie verbindingsbrug tussen de Apollolaan en de Pastoor Schippersstraat te vinden.


BIJZONDERHEDEN:
- Dakrenovatie in 2004 (10 jaar garantie);
- In 2004 zijn alle binnendeuren vervangen;
- In 2005 is de terrasoverkapping geplaatst en is het terras opnieuw beklinkert;
- In 2007 is de voortuin vernieuwd;
- In 2010 is de carport gerealiseerd en is de oprit vernieuwd.

Lees meer Verberg