Halfvrijstaande bungalow met 2 slaapkamers en badkamer op de begane vloer.

Verkocht Roggel Pastoor Schippersstraat 7
Levensloopbestendige halfvrijstaande bungalow met 2 slaapkamers en badkamer op de begane vloer. Deze woning is gelegen in een fijne, rustige woonstraat op loopafstand van alle winkels en horeca van Roggel. Deze woning is verder uitgevoerd met kunststof kozijnen en buitendeuren en een nieuwe cv-ketel.

INDELING:
U betreedt de woning aan de rechter zijkant waar u uitkomt in de centrale hal/gang. De hal met tegelvloer heeft een meterkast, separaat toilet en geeft toegang tot nagenoeg alle vertrekken. Zo is er een kruipruimte en aan het einde van de hal een handige muurkast gesitueerd.

De rechte knusse woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien een fraaie laminaatvloer en gestukadoorde wanden. Aan de voorzijde van de woning is t.p.v. de woonkamer een elektrisch bedienbare zonwering geplaatst. Afmeting woonkamer: ca. 20 m2.

Via de hal/gang zijn 2 slaapkamers (ca. 11,3 en 10,5 m2 groot) bereikbaar. Beide kamers zijn voorzien van een laminaat vloer, stucwanden en hebben een muurkast.

Kleine doch nette ... half betegelde badkamer is uitgevoerd met een badkamermeubel. Separaat half betegeld toilet met fonteintje.

De half betegelde gesloten keuken met vinylvloer is aan de achterzijde van de woning gelegen, biedt toegang tot de achtertuin en heeft een eenvoudig recht keukenblok welke is voorzien van een ingebouwde 4-pits gaskookplaat. In de keuken heeft u voldoende ruimte om een eettafeltje te plaatsen. Afmeting keuken: ca. 7,9 m2.

Handige inpandige berging (afmeting: ca. 6,3 m2). Hier zijn witgoedaansluitingen aanwezig en is de cv-ketel, een Nefit Topline combi cv-ketel uit 2014 is opgesteld.

BUITENGEDEELTE:
In 2014 gerenoveerde achtertuin. Deze tuin is o.a. uitgevoerd met planten borders een ruim gazon en een achterom aan de zijkant van de woning. Deze tuin geniet tevens een vrij uitzicht om de achtergelegen wei!

Aan de pastoor Schippersstraat is aan de Noordzijde de rustig meanderende Roggelse beek, visplateau en de fraaie verbindingsbrug tussen de Apollolaan en de Pastoor Schippersstraat te vinden.

BIJZONDERHEDEN:
- Dakrenovatie in 2003;
- Kunststof kozijnen (1999) en (2012) met isolatieglas;
- Nefit Topline cv-ketel (2014);
- laminaatvloeren (2015);
- elektrisch bedienbaar zonneluifel voorzijde woning (2012);
- Tuin renovatie (2014).
Lees meer Verberg