Ruime geschakelde gelijkvloerse bungalow met separate berging en terrasoverkappingen.

Verkocht Heythuysen Triangel 2
Op een ruste locatie in een woonerf zijn negen geschakelde seniorenbungalows gelegen. Door de aparte architectonische vormgeving (triangel-vorm) hebben de vertrekken in deze woning een speelse indeling. De woning is bereikbaar via een pad dat via het midden van het centrale pleintje naar de woning leidt (achterzijde woonerf). Aan de voorzijde van het pleintje zijn een 9-tal parkeerplaatsen aanwezig.
Wanneer u op zoek bent naar een ruim opgezette bungalow annex seniorenwoning op een rustige locatie en dichtbij alle voorzieningen van het dorp Heythuysen. Dan is dit uw kans om zorgeloos en comfortabel te wonen!

INDELING:
De overdekte entree met ruime en in het verleden aangepaste hal is uitgevoerd met een diagonaal gelegde tegelvloer en een meterkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de bijkeuken/berging. Hier staat de cv-ketel (2021) opgesteld, zijn er witgoedaansluitingen, is er een aparte ingang en is er een toegang tot de (geïsoleerde) kruipruimte. Verder is er een apart portaal met garderobe en een ruim gastentoilet ... bereikbaar via de hal.
De woonkamer is ruim opgezet en heeft een mooi tuincontact dankzij de grote raampartij en schuifpui (kunststof pui met HR++ beglazing 2002).
De dichte aan de voorzijde van de woning gelegen keuken grenst aan de woonkamer en is praktisch ingericht met twee aanrechten, veel opbergkasten en voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, oven en een koel-/vriescombinatie.
De aan de achterzijde gelegen slaapkamer is riant te noemen met een oppervlakte van ca. 19 m² en beschikt over een vaste schuifkastenwand en airco systeem. Vanuit de slaapkamer is de verzorgde badkamer bereikbaar.
Deze lichte badkamer is ruim van opzet en ingericht met een designradiator, recent geplaatst wandcloset (met spoel- en föhnfunctie), dubbele wastafel (waarvan recent 1 is verwijderd) en een douche. Alle ramen (deels hardhout en deels kunststof) zijn uitgevoerd met rolluiken waarvan de rolluiken van de woonkamer en slaapkamer elektrisch bedienbaar zijn.

BUITENGEDEELTE:
De gehele tuin is keurig en onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt volop privacy. De tuin is grotendeels verhard en beschikt over 2 overdekte terrassen met in het midden een kunstgras gazon. Het grote overdekt terras is een heerlijk plekje om te vertoeven dankzij de beschutte ligging. Naast dit terras ligt een knus kantoortje met bureau en boekenkast, dat ook een prima hobbyruimte kan zijn. (Verscholen) achter het kantoortje is een houten berging aanwezig om bijvoorbeeld het tuingereedschap op te bergen. Aan de woning is een aluminium overkapping aangebouwd.

ALGEMEEN:
Deze comfortabele bungalow is goed geïsoleerd met dak-, spouwmuur- en vloerisolatie. De gehele woning is voorzien van deels kunststof kozijnen met dubbele beglazing (HR en HR++) en deels hardhouten ramen met eveneens isolerende beglazing. Tevens is er het gemak van op maat gemaakte horren en rolluiken. In de gehele woning ligt een lichte tegelvloer (met vloerverwarming in de woonkamer). De slaapkamer is voorzien van airconditioning. Nefit HR combi cv-ketel (dec 2021).

LIGGING:
Kenmerkend voor deze woning is de bijzonder rustige ligging omdat hoofdzakelijk bestemmingsverkeer uw straat zal inrijden. Op loopafstand van zorgcentrum Beek en Bos. Alle overige dagelijkse voorzieningen eveneens op loopafstand.

HEYTHUYSEN:
(Limburgs: Heitse) is een kerkdorp in de gemeente Leudal met ongeveer 6.500 inwoners. Heythuysen ligt in het hart van de provincie Limburg, is centraal gelegen tussen de steden Roermond en Weert en vervult een regiofunctie voor de omliggende dorpen. Het bruisende dorp kent alle denkbare voorzieningen. Zo is er een ruim winkelaanbod en u kunt hier ook terecht voor een leuk restaurantje of lunchroom! In de directe omgeving kunt u heerlijk recreëren, denk aan bijvoorbeeld natuurgebied “Het Leudal”.
In deze natuurlijke omgeving zijn volop wandel- fiets- en ruiterroutes aanwezig. Heythuysen kent een rijk cultureel en sociaal leven en heeft een ruim aanbod aan diverse winkels. De historische steden en lieflijke oeverdorpjes, de uitgestrekte natuurgebieden en indrukwekkende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners plus de internationale ligging tussen België en Duitsland zijn de troeven van deze streek. De steden Düsseldorf, Maastricht en Eindhoven zijn allen binnen 45 minuten bereikbaar. Kortom een ideale vestigingsplaats om te wonen, werken en recreëren.

GEMEENTE LEUDAL:
Met 37.000 inwoners heeft de gemeente Leudal een functioneel sterke positie in Midden Limburg. De gemeente is per 1 januari 2007 ontstaan door een fusie van de 4 gemeenten: Heythuysen, Haelen, Hunsel en Roggel & Neer. Hierdoor omvat de nieuwe Gemeente Leudal maar liefst 16 kernen, namelijk: Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem en Roggel. Daarnaast liggen in deze "Tuin van Limburg" enkele unieke natuurgebieden, zoals Exaten, Beegderheide en natuurlijk het Leudal: een prachtig afwisselend natuurgebied. Gemeente Leudal grenst aan de noordzijde aan het Peelgebied, met het 1.500 hectare grote Nationaal Park de Groote Peel. Ten oosten en zuiden treft u de Maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als Thorn en Roermond en Nationaal Park De Meinweg. Aan de westzijde grenst de Gemeente Leudal direct aan België met grensoverschrijdende fietsroutes en gezellige stadjes zoals Maaseik.

ONDERWIJS:
De gemeente Leudal telt 18 basisscholen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn 2 scholen voor VMBO, 1 school voor Havo en 1 school voor VWO. Naast het reguliere basisonderwijs zijn er in de regio 2 speciale scholen voor basisonderwijs voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden, voor moeilijk lerende kinderen en voor in ontwikkeling bedreigde kleuters. Beroepsonderwijs wordt binnen de gemeente Leudal niet aangeboden. In de omliggende gemeenten zijn echter voldoende opleidingsmogelijkheden beschikbaar.
Lees meer Verberg