Op hoekperceel gelegen vrijstaande levensloopbestendige bungalow met garage.

Verkocht Heythuysen Doolgaardstraat 16
Op hoekperceel gelegen geschakelde levensloopbestendige bungalow met separate garage, grote voortuin en tevens een aan de achterzijde gelegen patiotuin. Deze ruime levensloopbestendige woning heeft o.a. 3 slaapkamers en is o.a. voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing (2006).

Ligging: De Doolgaardstraat is een rustige straat nabij het natuurgebied Beijlshof, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of hardlopen. De woning ligt aan de rand van Heythuysen met een vrij uitzicht over een park en natuurgebied, en op korte loopafstand (ca. 900 meter) van het centrum van het dorp met winkels en voorzieningen.

Indeling:

BEGANE GROND:
Vanuit de centrale hal met tegelvloer en meterkast (voorzien van stoppen groep en slimme meters) heeft u toegang tot alle vertrekken, te weten de woonkamer, badkamer, toilet, keuken, de drie slaapkamers, bijkeuken en de garage.
Het sanitair is in 1991 vervangen en is opgedeeld in een separaat toilet en een badkamer. Deze zijn naast elkaar gelegen en bereikbaar via de hal/entree. ... Het geheel betegeld toilet is ingericht met een wandcloset en fonteintje. De badkamer/doucheruimte is eveneens geheel betegeld en uitgevoerd met een douchebak en wastafel. De ramen van het sanitair zijn de enige houten ramen van de woning welke zijn voorzien van enkel glas.

De gesloten keuken (ca 7,7 m²) is afgewerkt met een keukenblok in L-opstelling en is voorzien van een koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. Tevens er een houten kastenwand en is er plek voor een gezellige kleine eettafel.

De L-vormige living (30,9 m²) met een houten vloer is afgewerkt met Novilon vloerzeil en vanuit de woonkamerraam aan de linkerzij de van de woning geniet u van een mooi vrij en uitzicht over natuur. De kozijnen zijn voorzien van elektrisch- en hand bedienbare zonneluifels aan de zuidzijde. De wand tussen de woonkamer en de keuken is een houten separatiewand waarin een houten inbouwkast is gerealiseerd.

Drie slaapkamers met vloerbedekking en behangen wandafwerking.

In de half betegelde bijkeuken (ca 8,4 m²) bevinden zich momenteel de witgoedapparaten en een wasbak. Hier is tevens de eigen cv-ketel (Bosch HR combi uit 2012) opgesteld. Vanuit de bijkeuken is er een loopdeur naar de tuin, de separate garage en oprit.BUITENGEDEELTE:
Ruime aan de voor- en linker zijde van de woning gelegen voortuin welke wordt gescheiden door een pad naar de voordeur. Ruime oprit naar de garage. Deze garage is halfsteens gebouwd en heeft een stalen kantelpoort en een loopdeur naar de patiotuin en de loopdeur naar de bijkeuken welke wordt gebruikt als achterom. De patiotuin heeft een West ligging. Door de patiotuin samen te voegen met een gedeelte van de voortuin kan een grotere besloten tuin worden gecreëerd.

LOCATIE:
Heythuysen (Limburgs: Heitse) is een kerkdorp in de gemeente Leudal met ongeveer 6.500 inwoners. Heythuysen vervult een regiofunctie voor de omliggende dorpen. Het bruisende dorp kent alle denkbare voorzieningen. Zo is er een ruim winkelaanbod, maar u kunt hier ook terecht voor een leuk restaurantje of lunchroom! In de directe omgeving kunt u heerlijk recreëren, denk aan bijvoorbeeld natuurgebied “Het Leudal”.

BIJZONDERHEDEN:
• Onderhouden LEVENSLOOPBESTENDIGE woning met ruimte voortuin en patio.
• Beschikt over 3 slaapkamers, een separate garage en eigen oprit.
• Aan de zijkant van de woning heeft u een VRIJE UITKIJK op een park en natuurgebied.
• KUNSTSTOF KOZIJNEN met isolerende beglazing: 2006 (v.v. elektrisch en hand bedienbare zonneluifels aan de zuidzijde);
• Het dak van de woning is ca. 20 jaar geleden vervangen;
• Gelegen aan de rand van het dorp met vrij uitzicht en op KORTE AFSTAND van het centrum van Heythuysen.
• De uitvalswegen richting Roermond en Venlo zijn op enkele autominuten bereikbaar.
Lees meer Verberg