Geheel gerenoveerde half vrijstaande semi bungalow met prachige uitbouw, garage, carport en tuinhuis.

Verkocht Heibloem Brummenböske 4
Op een rustige en gemoedelijke woonomgeving in het kerkdorpje Heibloem is deze Instapklare zeer fraaie semi bungalow gelegen. Deze uitgebouwde en geheel gerenoveerde woning is het bezichtigen waard!
Genieten van natuur en omgeving kan met een heerlijke wandeling in het natuurgebied "de Waterbloem".
De woning telt 3 slaapkamers en heeft een optimaal isolatie pakket alsmede een airco. Vanuit de keuken en aangebouwde eetkamer is er een fraai uitzicht op de aangelegde achtertuin. Tevens heeft deze woning een extra slaap-/werkkamer op de begane grond alsmede een inpandig bereikbare multifunctionele garage/bijkeuken.

Indeling:

BEGANE GROND:
Ruime oprit gelegen aan de linkerzijde van de woning met hier een carport voorzien van een lichtkoepel. Hierdoor is er een overdekte entree welke toegang geeft tot de hal en een loopdeur naar de berging/garage. De royale en lichte hal/entree heeft een doorlopende tegelvloer (met vloerverwarming over de gehele begane grond m.u.v. de garage en de slaapkamer op de begane grond), gestucte wanden, ... fraaie gerenoveerde trapopgang, meterkast, trapkast en een geheel betegeld toiletruimte met wandcloset en fonteintje (2013). Deze hal heeft buiten de toegang tot de Living tevens toegang tot een praktische multifunctionele kamer. Deze kamer wordt thans gebruik als speelkamer/kantoor.

De L-vormige woonkamer met houtkachel is erg ruimtelijk en heeft veel lichtinval. De woonkamer loopt over in de open keuken en eindigt in een fraaie eetkamer aan de achterzijde van de woning. De gehele begane grond heeft gestucte wanden en plafond en veel lichtval.
De centraal opgestelde open keuken is in 2013 gerealiseerd en is een zeer fraaie eyecatcher met een grote kastenwand met inbouwapparatuur. In het midden van de ruimte is een kookeiland geplaatst met witte onderkasten en lades en een granieten werkblad. Dit meubel heeft een wasbak, Cooker, gaskookplaat en RVS afzuigkap en wordt tevens gebruikt als eetbar met een zitgedeelte/barkrukken.

De eetkamer is aan de achterzijde van de woning in de uitbouw gelegen. Deze uitbouw is in 2013 gerealiseerd en heeft voldoende ruimte voor een grote eettafel en biedt een fraai uitzicht door middel van een volledig glazen achterpui (2x schuifpui en een loopdeur) over de achtertuin. In de eetkamer staat een mooie roomdevider met praktische kapstok en schappen. Hierachter is de achterbouw/garage bereikbaar. Deze luxe afgewerkte ruimte is in 2013 verbouwd en heeft een tegelvloer, geïsoleerd systeemplafond, geïsoleerde en gestucte wanden, kunststof pui aan de voorzijde met loopdeur naar de oprit, witgoedaansluitingen en een aanrechtblok met wasbak, warm/koud water, boven en onderkasten.







1e VERDIEPING:
Via een "two-tone" trap (donker aantrede, lichte optrede) is de overloop bereikbaar. Op deze verdieping ligt een bruin/grijze vloerbedekking welke doorloopt over de 3 slaapkamers. Alle wanden en plafonds zijn hier voorzien van stucwerk. Zowel de hoofdslaapkamer als een kamer aan de voorzijde zijn uitgevoerd met een groot dakkapel. De kinderkamer heeft een hoog knieschot met hierachter een bergkast. De 3 slaapkamers zijn alle voorzien van klimaatregeling waaronder een aircofunctie.
De volledig betegelde en in 2014 vernieuwde badkamer heeft een inloopdouche, wandcloset en badkamermeubel met dubbele wastafel en design radiator. Het plafond van de badkamer is uitgevoerd met een solartube welke ook overdag voor voldoende lichtopbrengst zorgt. De vloer heeft vloerverwarming. Tevens is er op de verdieping een ruimte welke in gebruik is als bergzolder met hier de cv-ketel (2011) opstelling.

BUITENGEDEELTE:
Volledig omheinde en in 2009 en 2014 fraai aangelegde tuin met beklinkerd terras, gazon en plantenborders. Achter in de tuin staat een royaal tuinhuis met plat dak (2017) welke doorloopt in een grote terrasoverkapping. De tuin heeft een eigen achterom welke doorloopt naar de oprit en afgesloten wordt met een poort.

BIJZONDERHEDEN:
- Instapklare uitgebouwde woning;
- Volledig gerenoveerd tussen 2013 en 2015, waaronder een gewijzigde indeling 2014;
- Nieuwe keuken en sanitair;
- Deels kunststof, deels hardhouten kozijnen met isolatieglas;
- Volledig geïsoleerde woning en slaapkamerramen zijn voorzien van rolluiken;
- Airco-systeem (2014);
- Mooie achtertuin met tuinhuis en overkapping;
- Carport;
- Extra kamer op de begane grond in gebruik als speelkamer/kantoor, eveneens te gebruiken als slaapkamer.

LIGGING:
Heibloem (Limburgs: De Heibloom) is een van de 16 kernen van de gemeente Leudal. Heibloem ligt ten noorden van Roggel en wordt omringd door het natuurgebied "De Waterbloem". In dit bosrijke gebied zijn er prachtige fiets- en wandelmogelijkheden. Voorzieningen zijn binnen handbereik op korte afstand in de kernen van Meijel (6 km), Panningen (7 km) en Roggel (5 km). Eindhoven, Weert, Roermond en Venlo zijn alle bereikbaar binnen een half uur rijafstand.


Lees meer Verberg