Een op de hoek gelegen halfvrijstaande bungalow met garage en vrije achterom.

Verkocht HAELEN Gravenhof 8
Een op de fraaie hoeklocatie in een ruste woonwijk gelegen halfvrijstaande bungalow. Deze woning is levensloopbestendig dus met alle (3) slaapkamers en het sanitair op de begane grond en heeft o.a. een inpandige bereikbare garage en vrije achterom. Het perceel met een oppervlakte van 322m2 is op loopafstand van de voorzieningen van het dorp Haelen!

OMSCHRIJVING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de hal/entree welke is voorzien van lichte tegelvloer (met toegang tot de kruipruimte), meterkast en toegang tot de woonkamer en hobby/slaapkamer (afmeting slk1 ca. 12,5 m2)
Vanuit de entree loopt u de woonkamer binnen. Deze ca. 37 m2 grote L-vormige woonkamer is uitgevoerd met een plavuizen/tegelvloer, schoonmetselwerk/granol wandafwerking, Agnes plafondafwerking, sfeervolle houtkachel en heeft veel lichtinval door de ramen.
Via praktische schuifdeur heeft u toegang tot de gesloten keuken. De keuken, in rechte opstelling (ca. 1997), heeft zowel boven- als onderkastjes, kunststof aanrechtblad en betegelde ... achterwand. De keuken is verder voorzien van een elektrische kookplaat met afzuigkap en koelkast. Tevens herbergt de keuken voldoende plek voor het plaatsen van een kleine eettafel met stoelen.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken en garage. De bijkeuken heeft een tegelvloer en witgoedaansluiting en een cv-ruimte met opstelling van de cv-ketel en een gehuurde geiser. De bijkeuken geeft verder toegang tot de garage en de achtertuin.

Vanuit de woonkamer komt u in een portaal terecht met plavuizen/tegelvloer welke toegang geeft tot de achtertuin, 2 slaapkamers, toilet en badkamer. Het volledig betegeld, moderne (ca. 2000) toilet is uitgevoerd met een wandcloset. De gelijkwaardig betegelde badkamer is uitgevoerd met een douchecabine met thermostatische mengkraan, handgreep en douchestoel. Verder is hier een nette wastafel met planchet, verlichting en spiegel aanwezig.
Alle slaapkamers zijn verder voorzien van behang wandafwerking en vloerbedekking, de aan de achterzijde gelegen hoofdslaapkamer heeft tevens een elektrisch bedienbare rolluik. (afmetingen resp. ca. 10-, 12,5- en 17 m2).

BUITENGEDEELTE:
Met houten schutting omheinde zonnige achtertuin is voorzien van een houten afsluitbare poort voor toegang achterom. De prettige tuin is verder uitgevoerd met een fraai houten tuinhuis, gazon, plantenborders, terras en vijver.


BIJZONDERHEDEN:
* Levensloopbestendige woning alles op de begane grond;
* Ruim perceel met aangelegde tuin v.v. tuinhuis, vijver en afsluitbare achterom;
* Nabij voorzieningen Haelen;
* Rustige ligging met voldoende parkeervoorzieningen;
* Voorzien van rolluiken;
* Modern sanitair (ca. 2000);
* Inpandig bereikbare garage;
Lees meer Verberg