Vrijstaande bungalow met 2 slaapkamers, bijkeuken en een separate garage.

Verkocht Baexem Sint Janstraat 8
TE KOOP BIJ INSCHRIJVING! EINDE INSCHRIJFPERIODE: Vrijdag 12 november 2021: 17.00 uur.

Deze leuke bungalow is klaar om van eigenaar te wisselen, hier vindt u alles gelijkvloers en daardoor is het een woning voor alle leeftijden. De woning beschikt over een ruime woonkamer, 2 slaapkamers, een moderne keuken en sanitair, een separate garage en een onderhoudsvriendelijke tuin. Kom gezellig langs voor een bezichtiging en ontdek wat deze bungalow voor u kan betekenen…

INDELING:
Deze bungalow heeft een ruime oprit naar de garage waar u meerdere auto’s op kwijt kunt. Middels de fijne overdekte entree met fraaie tegelvloer (2013) komen we de bungalow binnen. De hal verleend toegang tot alle vertrekken (keuken, bijkeuken, woonkamer, slaapkamers, badkamer en toilet). De meterkast zit in een van de 2 muurkasten weggewerkt en het laatste deel van de hal heeft een lichtkoepel voor meer daglichttoetreding.

De woonkamer is erg ruim van opzet, voorzien van een pvc-vloer (2013) en heeft keurige witte wanden. Het eerste wat opvalt is het ... enorme raampartij, waardoor u geniet van veel lichtinval en een leuk uitzicht over de straat. In de kamer is ruimte genoeg voor een grote zithoek en een grote eettafel waar de hele familie kan aanschuiven voor een gezellig etentje. De 3 ramen van de woonkamer zijn tevens voorzien van zonwerende sreens.

De keuken met antracieten tegelvloer is gelegen aan de achterzijde van de bungalow. De rechte keukenblok (2013) is netjes, modern en functioneel! De keuken is uitgevoerd met onder andere een koelkast, magnetron, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap en hetelucht oven. Tevens is de cv-ketel van de woning in deze ruimte geïnstalleerd. Het betreft een Nefit Turbo HR combi ketel uit 1991. Verder is er ook genoeg ruimte om in de keuken een eettafel met stoelen te plaatsen en is van hieruit de tuin te bereiken. (nieuwe kunststof buitendeur + kozijn + horren: 2013).

De bijkeuken is een bonusruimte waar veel extra spullen kunnen worden neergezet. Denk daarbij aan een extra koelkast, vriezer en proviand/voorraad of seizoensspullen. Tevens is de ruime voorzien van een antracieten tegelvloer en zijn hier de witgoedaansluitingen aanwezig. Deze ruimte is eventueel ook te gebruiken als een 3e slaapkamer.

Buiten de bijkeuken telt deze bungalow 2 slaapkamers. Beide kamers zien er keurig uit en zijn voorzien van nette afgewerkte wanden en nieuwe laminaat vloeren (2013).

De badkamer en het separate toilet vinden we aan het einde van de ontvangsthal van de bungalow. Dit zijn twee prima ruimtes die er keurig netjes uit zien en zijn vernieuwd in 2013. De badkamer beschikt over een inloopdouche en een wastafel. Het toilet is uitgevoerd met een inbouw closet en een fonteintje.

BUITENGEDEELTE:
Ruime oprit (2014) naar de garage, waar plek is voor meerdere auto’s. Voortuin met een plantenborder en grasstrook. De achtertuin ligt op het oosten en is voorzien van terras (2014) en gazon. Aan de achterzijde is de tuin voorzien van een volwassen groene haag. Zo is de tuin onderhoudsvriendelijk en hoeft u niet veel te doen. Met potten en bakken kunt u de tuin verder opfleuren met groen. Samen met een heerlijke luie stoel is het al snel genieten in de tuin.

GARAGE:
De garage is bereikbaar via de oprit, via de achterom of keuken. In de garage kunt u uw auto droog en warm parkeren of u gebruikt de garage voor uw fietsen, extra spullen en gereedschap. De garage is voorzien van een stalen kantelpoort en een nieuwe kunststof loopdeur en raam.

BIJZONDERHEDEN:
- Top locatie tegenover parkeerplaatsen, sport- en tennis banen;
- Verbouwd in 2013: tegelvloeren, pvc-vloer, tussenwand, stucwerk, keuken en sanitair.
- Kunststof ramen en HR beglazing: 2003+2013;
- Nieuw dak in 2003 v.v. dakisolatie en nieuwe boeiborden;
- Ruime levensloopbestendige bungalow;
- Eigen oprit en garage;
- De woning is voorzien van kruipruimte;
- Buitenriool vervangen in 2014 alsmede nieuwe oprit en terras;
- Netjes afgewerkt.

LIGGING:
Deze bungalow staat in een rustige straat tegenover parkeerplaatsen en de sportvoorzieningen van Baexem. Daarnaast ligt deze in een natuurrijke omgeving, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen of anderzijds recreëren. In de dorpskern vindt men alle dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, scholen, bibliotheek en huisarts. Roermond met haar totale voorzieningenpakket bereikt men per auto binnen 15 minuten.

Baexem (Limburgs: Boaksum) is een kerkdorp gelegen in Midden-Limburg. Het maakt sinds
1 januari 2007 deel uit van de gemeente Leudal, een nieuwe fusiegemeente. Voordien behoorde Baexem tot de gemeente Heythuysen, thans deel uitmakend van Leudal.
Baexem is een aantrekkelijke woonkern door enerzijds de ligging nabij Roermond, Weert (werkgelegenheid, hoog voorzieningenniveau) en Horn (middelbaar onderwijs) en anderzijds de ligging ten opzichte van de A2 richting Maastricht en Eindhoven. Het oude dorp Baexem bewaart waardevolle herinneringen aan het rijke verleden, zoals kasteel "de Baexen", Huize de Brias, de kloosters Exaeten en Mariabosch en de standaardmolen "Aurora". De omgeving van dit dorp is eveneens rijk aan natuurschoon met aantrekkelijke wandel- en fietsroutes. Het dorp Baexem telt 2.900 inwoners.
Lees meer Verberg