Ruim appartement met serre, kelderberging en garagebox.

Verkocht Neer Hoogstraat 19 B
Levensloop bestendig 3-kamer appartement gelegen in het centrum van het Maasdorp neer in de gemeente Leudal.

Het appartement is gesitueerd in het wooncomplex beter bekend als het voormalige café en zalencentrum de Klomp. Dit complex biedt nu onderdak aan 5 appartementen welke alle zijn gelegen op de begane grond. De Klomp ligt op de Hoogstraat tussen het gemeenschapshuis aan de voorzijde, Mondzorg aan de rechterzijde en de nieuwbouwwijk Hof van Neer / Seemshof aan de achterzijde.
Het appartement heeft een eigen stukje eigen grond waarop een aangebouwde serre is gerealiseerd en beschikt mede over een kelderberging en een ruime garagebox. De berging is bereikbaar via een trap en liftsysteem (in de centrale hal gelegen). Het appartement kenmerkt zich verder door de hoge vertrekken en het hoge afwerkingsniveau met luxe keuken, sanitair en vloeren en 2 slaapkamers.

KENMERKEN/BIJZONDERHEDEN:
* Hoogwaardig (ver)nieuwbouw(d) levensloopbestendig appartement;
* Energielabel: A;
* Vloeroppervlakte ca. 78 m2 + veranda/serre: ca. 25 ... m2;
* Tuin/grond: ca. 37 m2;
* Kelderberging ca. 10 m2;
* Kelderberging (ca. 10 m2) bereikbaar via een lift;
* Garagebox: (ca 20 m2);
* V.v.E.: kopers worden van rechtswege lid van de Verenging van Eigenaren, welke mede wordt bestuurd door Heton accommodatie beheer. Servicekosten v.a. 2024: € 140, 45 per maand (appartement + garagebox);
* Volledig isolatiepakket en een eigen gasgestookte HR cv-ketel; HR++ beglazing en WTW;

LOCATIE:
Neer is precies gelegen tussen Roermond en Venlo in en heeft een goede busverbinding naar deze steden. Het eerder genoemde natuurgebied het Leudal is op loopafstand gelegen.

Leudal bestaat uit 16 kerkdorpen rondom het natuurgebied het Leudal ook wel de tuin van Limburg genoemd.
Het kerkdorp Neer is gelegen aan de Maas en heeft ongeveer 3500 inwoners. Het heeft een bruisend verenigingsleven en de voorzieningen zijn in ruime mate nog aanwezig in Neer. Diverse winkels, cafés, restaurants alsook een huisarts, tandarts, apotheek, fysio en een gemeenschapshuis vind men in het centrum van Neer in de directe nabijheid van de appartementen.
Buiten diverse sportverenigingen zijn er ook 2 schutterijen en een carnavalsvereniging die voor de folklore zorgen. De grootste vereniging is de seniorenvereniging die haar activiteiten in het gemeenschapshuis houd welke 100 meter verderop is gelegen. Als Maasdorp heeft Neer natuurlijk ook een watersportvereniging met een eigen jachthaven. Kortom voor ieder wat wils op recreatief gebied. Enkele markante gebouwen vind men in Neer zoals de Friedesse molen aan de Neerbeek verderop in het dorp gelegen. Ook het oude raadhuis aan het dorpsplein is een bezienswaardigheid op zich.
Lees meer Verberg