TE HUUR EN TE KOOP: 5 nieuw te realiseren senioren appartementen met kelderberging en optionele garagebox.

Verkocht Neer Hoogstraat 19
ZIE OOK: APPARTEMENTENHUISDEKLOMP.NL

De 5 nieuw te realiseren senioren appartementen komen in het centrum van het Maasdorp neer in de gemeente Leudal. zie: www.appartementenhuisdeklomp.nl

Het voormalige café en zalencentrum de Klomp zal worden omgebouwd naar een markante woonlocatie welke onderdak biedt voor 5 appartementen welke alle zijn gelegen op de begane grond. De Klomp ligt op de Hoogstraat tussen het gemeenschapshuis aan de voorzijde, Mondzorg aan de rechterzijde en de nieuwbouwwijk Hof van Neer aan de achterzijde.
De 5 appartementen zullen alle, buiten een terras een stuk eigen grond bezitten alsmede de beschikking hebben over een kelderberging. Deze bergingen zijn bereikbaar via een trap en liftsysteem. Via de centrale entree aan de rechterzijde van het gebouw zijn alle appartementen bereikbaar.

Appartement A.
Vloeroppervlakte ca. 70 m2
Buitenterras: ca. 17 m2
Tuin/grond: ca. 150 m2
Kelderberging ca. 10 m2
Totaal grondoppervlakte: 247 m2;
Koopsom: 149.000,- v.o.n.

Neer is precies gelegen tussen Roermond ... en Venlo in en heeft een goede busverbinding naar deze steden. Het eerder genoemde natuurgebied het Leudal is op loopafstand gelegen.

Leudal bestaat uit 16 kerkdorpen rondom het natuurgebied het Leudal ook wel de tuin van Limburg genoemd.
Het kerkdorp Neer is gelegen aan de Maas en heeft ongeveer 3500 inwoners. Het heeft een bruisend verenigingsleven en de voorzieningen zijn in ruime mate nog aanwezig in Neer. Diverse winkels, cafés, restaurants alsook een huisarts, tandarts, apotheek, fysio en een gemeenschapshuis vind men in het centrum van Neer in de directe nabijheid van de appartementen.

Zoals gezegd heeft Neer een bruisend verenigingsleven. Zo zijn er diverse sportverenigingen als ook 2 schutterijen en een carnavalsvereniging die voor de folklore zorgen.
De grootste vereniging is de seniorenvereniging die haar activiteiten in het gemeenschapshuis houd welke 100 meter verderop is gelegen.

Als Maasdorp heeft Neer natuurlijk ook een watersportvereniging met een eigen jachthaven. Kortom voor wat wils op recreatief gebied.

Enkele markante gebouwen vind men in Neer zoals de Friedesse molen aan de Neerbeek verderop in het dorp gelegen. Ook het oude raadhuis aan het dorpsplein is een bezienswaardigheid op zich.BIJZONDERHEDEN:
* leeftijdsgrens van toepassing: va 55+
* hoogwaardige vernieuwbouwde appartementen;
* de appartementen worden gebouwd door aannemersbedrijf Driessen uit Kessel;
* kelderberging bereikbaar via een lift;
* optionele garagebox;
* V.v.E.: kopers worden van rechtswege lid van de Verenging van Eigenaren, welke mede zal worden bestuurd door Heton accommodatiebeheer. Servicekosten zullen per woning afhankelijk van de woonoppervlakte worden bepaald;
* Volledig isolatiepakket: o.a. zullen de woningen worden verwarmd via een eigen gasgestookte HR cv-ketel; HR++ beglazing;
* de woningen worden compleet met de gebruikelijk installaties opgeleverd te weten aangesloten op het gasnet, riool, water en elektra.
* woningen worden opgeleverd zonder keukenblok, wel met de basis aansluitpunten;
Lees meer Verberg