Zeer goed onderhouden 3-kamer appartement met patiotuin, gelegen in een gezellighofje met eigen parkeerplaats.

Verkocht Buggenum Noenever 20
In Buggenum is in 2003-2004 een voormalige boerenhoeve verbouwd tot een 12-tal appartementen en woningen. Deze zijn mooi gelegen in de authentieke kern, aan een gezellig hofje. Dit goed onderhouden en net appartement, gelegen op de begane grond, beschikt over twee slaapkamers, met openslaande deuren naar de tuin en een bijzonder sfeervolle keuken. Een groot pluspunt is de knusse patiotuin, fiets- tuinberging, met achterom ingang en eigen parkeerplaats. Het gehele appartement is goed afgewerkt en voorzien van een zeer fraaie hoogwaardige laminaatvloer. Sfeervolle, rechthoekige woonkamer met open keuken. Daar het appartement op de begane grond is gelegen, is het ook zeer toegankelijk voor minder validen en ouderen.

Indeling:

ENTREE:
Via een centrale hal, met doorlopende hoogwaardige laminaatvloer, is er toegang tot het appartement alsmede een trapopgang naar de overige appartementen.

BEGANEGROND:
Hal/entree met meterkast en cv-ruimte en toegang tot de living. De living bestaat uit een zit-/eetkamer en een open keuken.
Het ... L-vormige keukenblok is ruim van opzet en is voorzien van de volgend inbouwapparatuur, te weten: koelkast, combi magnetron, inductie kookplaat en afzuigkap.
Geheel betegelde badkamer met douche, wandcloset en wastafelmeubel. Praktische aparte wasruimte met witgoedaansluitingen. Tenslotte heeft de woning 2 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer is voorzien van openslaande tuindeuren en de kleine slaapkamer een loopdeur naar de achter de woning gelegen binnenplaats.

BUITENGEDEELTE:
De sfeervolle patiotuin is een met sierstenen beklinkerde binnenplaats met toegang tot de houten berging. De afgesloten binnenplaats is verder voorzien van een elektrisch bedienbare zonneluifel (ter overname). De houten tuinberging is iets hoger gelegen en via een trapopgang bereikbaar. De tuinberging heeft een oppervlakte van 5 m2. De tuinberging is aan de achterzijde bereikbaar via een pad welke achter alle tuinbergingen doorloopt naar de parkeerplaatsen aan de voorzijde van de woningen.

BIJZONDERHEDEN:
* Jonge woning (in 2004 geheel opnieuw gebouwde binnen schil, hoogwaardig isolatie niveau);
* Lage energielast;
* Zeer goed onderhouden en netjes afgewerkt;
* Mooie hoogwaardige laminaatvloer;
* Ruime living met open grote keukenblok;
* Net sanitair;
* 2 slaapkamers en een eigen achtertuin met zonneluifel (ter overname) en tuinberging;
* Eigen parkeerplaats;
* Servicekosten van de VvE bedragen ca. € 79,14 per maand.

LIGGING:
Buggenum is een rustig en groen kerkdorp in de Provincie Limburg. Het dorp ligt op de linkeroever van de Maas, hemelsbreed ongeveer vijf kilometer ten noorden van Roermond en telt 940 inwoners.
Buggenum is het er erg kindvriendelijk met een basisschool op loopafstand. Alle andere voorzieningen zijn op drie kilometer afstand te vinden in Haelen.
Lees meer Verberg