Fraai en verzorgt 3-kamer appartement met kelder berging gelegen in het souterrain.

Verkocht Roggel Kerkstraat 14 c
Wilt u wonen midden in het centrum van Roggel met alle voorzieningen direct bij de hand en toch rustig met uitzicht op het Pietersplein en nabij de brede maatschappelijke voorzieningen? Dan is dit uw kans. Wij bieden te koop aan een mooi appartement met lift op de tweede verdieping van het gezellige complex “Burgemeester Walenberghofje”. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers (hoofdslaapkamer en een werkkamer), een ruime woonkamer met veel lichtinval en laminaatvloeren, een half open keuken welke functioneel is en voorzien van inbouwapparatuur alsmede toegang geeft tot een balkon. De nette badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, wastafel en een toilet. Tevens is er recent een nieuwe cv-ketel geïnstalleerd. Kortom, dit appartement is een bezichtiging meer dan waard. Het appartementencomplex is o.a. voorzien van een liftsysteem, een gemeenschappelijk fietsenberging en sfeervolle binnen-/wintertuin. Indeling:

BEGANE GROND: U betreedt het gebouw via de centrale hoofdingang met hier de postbussen, watermeterkast en ... de intercom installatie welke is voorzien van een videofoon-systeem. Vanuit de entree bereikt u de sfeervolle wintertuin, centrale fietsenstalling en het trappenhuis en de lift.

2e VERDIEPING: Ruim tussenportaal als ideale buffer tussen de wintertuin en het appartement. Hal/entree met garderobe en toegang tot de woonkamer, badkamer en was-/cv-ruimte. Sfeervolle woonkamer met veel lichtinval, hoogwaardige doorlopende lichte laminaatvloer, structuurtex wandafwerking en toegang tot beide slaapkamers en de open keuken. Verdekt opgestelde halfopen keuken met L-vormig keukenblok hoge bovenkastjes als mede het volgende inbouwapparatuur, te weten: een afzuigkap, gaskookplaat, combi magnetron, koelkast en vrieskast. Via de hal is de praktische berging bereikbaar. Hier staan de cv.-ketel (2015), mechanische ventilatie en wasmachine opgesteld. De 2e slaapkamer (ca. 5 m2) is in gebruik als hobby-/werkruimte. De hoofdslaapkamer van 13,5 m2. met handige muurkast alsmede een vaste inbouw kledingkast en directe toegang tot badkamer en woonkamer. Nette geheel betegelde badkamer voorzien van een wandcloset, wastafel en een ligbad met douchefunctie. U kunt gebruik maken van een gezamenlijke fietsenstalling en natuurlijk de sfeervolle wintertuin om even lekker met mensen bij te praten. Eveneens beschikt het appartement over een handige kelderberging van ca. 4,5 m2.

BIJZONDERHEDEN/INFO:
* servicekosten: 78,- per maand;
* Net instap klaar appartement;
* nagenoeg alle binnen vloeren voorzien van laminaat (2007);
* nette keuken en sanitair;
* eigendom cv-ketel (2015);
* videofoon aanwezig (2017);
* "Velux" dakvensters met zonwering binnenzijde;
* Appartement met lift ideaal voor starters, beleggers en senioren;
* Perfecte locatie in de dorpskern van Roggel nabij de voorzieningen;
* Geheel geïsoleerd en geheel voorzien van hardhouten kozijnen;
* Actieve en financieel krachtige VvE.
Lees meer Verberg