3-kamer-appartement met kelderberging.

Verkocht Roggel Kerkstraat 14 a
Ideaal, rustig gelegen 3-kamer-appartement met kelderberging.

Dit appartement is gelegen op de 2e verdieping van het gezellige appartementencomplex Burg. Walenberghofje te Roggel. Het appartement beschikt o.a. over een luxe keuken, jonge eigen cv-ketel en een moderne badkamer. Het appartementencomplex is o.a. voorzien van een liftsysteem, een gemeenschappelijk fietsenberging en sfeervolle binnen-/wintertuin.

BEGANE GROND: Centrale hoofdingang met postbussen intercom installatie welke direct toegang biedt tot de sfeervolle wintertuin.

2e VERDIEPING: Ruim tussenportaal als ideale buffer tussen de wintertuin en het appartement. Sfeervolle hal met garderobe en toegang tot de woonkamer en de badkamer.
Sfeervolle woonkamer met veel lichtinval, hoogwaardige doorlopende lichte vinylvloer, mooi en kwalitatief behang en toegang tot beide slaapkamers en de open keuken.
Verdekt opgestelde halfopen keuken met luxe L-vormig keukenblok hoge bovenkastjes als mede het volgende inbouwapparatuur, te weten: een afzuigkap, gaskookplaat, ... magnetron en een koel-/vriescombi en een vaatwasser (Miele 2016) Via deze nette keuken is de praktische berging bereikbaar. Hier staan de c.v.-ketel en wasmachine opgesteld.
Direct toegang tot het balkon, welke gebruikt wordt als eigen ingang.
De 2e slaapkamer (ca. 5 m2) is in gebruik als hobby-/werkruimte. De hoofdslaapkamer van 17,2 m2! met handige muurkast en directe toegang tot badkamer en woonkamer. Nette geheel betegelde badkamer voorzien van een wandcloset, douchecabine en een wastafelkastmeubel. U kunt gebruik maken van een gezamenlijke fietsenstalling en natuurlijk de sfeervolle wintertuin om even lekker met mensen bij te praten.
Eveneens beschikt het appartement over een handige kelderberging van ca. 4,5 m2.

INFO:
- servicekosten: 75,- per maand;

BIJZONDERHEDEN:
* Net instap klaar appartement;
* nagenoeg alle binnenvloeren voorzien van vinylzeil;
* moderne keuken (Miele vaatwasser 2016);
* deels gerenoveerde nette badkamer;
* cv-ketel 2012 (eigendom);
* videofoon aanwezig (2017);
* "Velux" dakvensters met buiten screens en zonwering binnenzijde; balkondeur v.v. hordeur en rolluik;
* Appartement met lift ideaal voor starters, beleggers en senioren;
* Perfecte locatie in de dorpskern van Roggel nabij de voorzieningen;
* Geheel geïsoleerd en geheel voorzien van hardhouten kozijnen;
* Actieve en financieel krachtige VvE.
Lees meer Verberg