4-kamer appartement gelegen op de 3e verdieping met separate berging.

Verkocht Roermond Kruisherenstraat 209
Dit appartement is gelegen in het winkelhart van Roermond en heeft een prachtig uitzicht over de Joep Nicolasstraat en het Kloosterwandplein.

Het bouwjaar van het complex is ca. 1979. De woonoppervlakte bedraagt ca. 105 m² en de inhoud bedraagt ca. 319 m³. Het appartement beschikt over hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Vanuit het complex zijn alle voorzieningen te voet bereikbaar, van een supermarkt, tot winkels/cafés/restaurants, het station, diverse pleinen en cultuurmogelijkheden. De singelring rondom de stad zorgt voor een goede bereikbaarheid richting de diverse uitvalswegen. De autosnelweg A73 richting Venlo en Nijmegen is op ca. 5 autominuten bereikbaar.

Indeling:

BEGANE GROND:
Via de overdekte entree komt u uit in de centrale afgesloten hal met brievenbussen en een bellentableau. Van hieruit betreed u eenvoudig de fietsenberging (welke tevens onder de overdekte entree uitkomt) en het trappen huis met liftinstallatie.

EERSTE VERDIEPING:
Op de 1e verdieping is de bij dit appartement behorende berging ... gelegen. De oppervlakte van deze praktische berging is ca.4 m2.

DERDE VERDIEPING:
Bereikbaar middels de galerij aan de achterzijde van het complex. Entree/hal met cv-ruimte en separaat toilet. De meterkast bevindt zich aan de buitenzijde naast de voordeur alsmede is hier een extra muurkast aanwezig. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een staand closet en fontein.
Vanuit de hal bereikt u de ruime en lichte Living met doorlopende kurkvloer. Deze kurkvloer, gelegd in 2006, ligt in ieder vertrek met uitzondering van de keuken. De woonkamer heeft aan de voorzijde toegang het balkon waar u lekker lang van de zomeravonden kunt genieten. Vanuit het balkon als ook de woonkamer heeft u prachtig uitzicht over het Kloosterwandplein. Aangrenzend aan de woonkamer met een raam aan de straatkant is een aparte ruimte gelegen welke als werkkamer dienst doet of te gebruiken is als extra slaapkamer of hobbykamer. Hier een in 2006 een schuifkastenwand gerealiseerd.

De aan de voorzijde gelegen keuken is uitgevoerd met een L -vormige keukenblok (2006) welke is ingericht met diverse boven- en onderkasten en voldoende inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast, oven, afzuigkap, inductie kookplaat, combi magnetron en een wasbak. Het keukenblok is verder voorzien van een granieten aanrechtblad en achterwand.

Vanuit het tussenportaal zijn de twee slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De slaapkamers hebben een prima oppervlakte van 16 m2 en 13.5 m2 (inclusief L-vormige inbouwkast). De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een badkamermeubel met wastafel, spiegel, verlichting en kastruimte, een douche met glazen douchedeur en een 2e toilet alsmede de aansluiting van het witgoed. In 2006 zijn tevens zijn alle binnendeuren vervangen.

BIJZONDERHEDEN:
* Centrum locatie;
* 2 slaapkamers met een mogelijkheid tot een 3e slaapkamer;
* eigen cv-ketel (bouwjaar: onbekend);
* Servicekosten: ca. 193,- per maand (incl. gemeenschappelijk waterverbruik)
* VvE: VvE Kruisheren II 23 appartementen Kruisherenstraat 101 t/m 403
* Administrateur: Heton VVE beheer BV
* Energielabel: C
* Aanvaarding: z.s.m. doch in overleg.
* Parkeren: in het algemeen betaald parkeren of met parkeervergunning; parkeergarage op minder dan 500 m (Q-park De Oranjerie). Optioneel is er een parkeerplaats te koop in een parkeerkelder in de directe omgeving.
Lees meer Verberg