3-kamer-appartement gelegen in de kern van Heythuysen

Verkocht Heythuysen Dorpstraat 64
Koop subsidie mogelijk!

Midden in het gezellige winkelcentrum van Heythuysen ligt dit instapklaar 2-slaapkamer hoekappartement. Dit appartement is op de 2e verdieping van het appartementencomplex gelegen welke beschikt over een gezamenlijk dakterras op de eerste verdieping, alsmede een gezamenlijke fietsenberging en privéberging in het souterrain.

Dit uitstekend onderhouden en onderhoudsvriendelijk appartement bevindt zich op de bovenste etage van het kleinschalig appartementencomplex bestaande uit 21 appartementswoningen. Het complex is door middel van de liftinstallatie uitermate geschikt voor minder valide personen. De parkeermogelijkheden zijn uitstekend. Er zijn rondom het appartementencomplex voldoende openbare parkeerplaatsen.

Indeling:

SOUTERRAIN: In het souterrain bevindt zich een grote privéberging, alsmede een gezamenlijke fietsenberging. Er is een speciale fietslift aanwezig, hierdoor kunt u eenvoudig met uw fiets de kelder in.

BEGANE GROND: Ruime, centrale ontvangsthal met tegelvloer, intercomsysteem, ... brievenbussen, liftinstallatie en trappenhuis met toegang tot o.a. het souterrain.

TWEEDE VERDIEPING: Via een open galerij aan de achterzijde van het appartementencomplex is de woning bereikbaar. Hal/entree met tegelvloer (7 m2) voorzien van meterkast en toiletruimte met fonteintje. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle ruimtes in de woning.

Aan de straatzijde is de gezellige en lichte woonkamer (25 m2) gesitueerd met tegelvloer, dakkapel en middels dubbele deuren toegang naar het zonnige balkon. Vanuit het balkon heeft u een mooi uitzicht over het winkelcentrum. De woonkamer staat in verbinding met de open keuken (6 m2) eveneens voorzien van een tegelvloer en strakke witte en moderne inbouwkeuken. Deze keuken is uitgevoerd met een keramische kookplaat, afzuigkap, combi magnetron en RVS dubbel-deurs-koelkast (ter overname).

Aan de achterzijde zijn twee fijne slaapkamers (11 m2 en 6 m2) gesitueerd welke beide zijn voorzien van een laminaatvloer.

Witte moderne badkamer met douchecabine en wastafel.

Praktische berging met tegelvloer, witgoedaansluiting en mechanische ventilatie-unit opstelling.
Bergkast met opstelling voor de grote 120 liter warm water boiler (huur: ca. 14,- per maand).






BIJZONDERHEDEN:
- Jonge woning, instapklaar;
- Lift aanwezig waardoor voor een ieder geschikt;
- Optimaal geïsoleerd (spouw- vloer- dak en HR++ glas isolatie);
- De woning wordt per vertrek verwarmd middels kleine elektrische kachels;
- Ruime privéberging;
- Groot gezamenlijk dakterras;
- Centraal gelegen in de kern/ hoofd winkelstraat van Heythuysen;
- Voldoende gratis openbare parkeerplaatsen;
- Servicekosten €103,- per maand;
- Financieel gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren.
- Het beheer van de verenging is uitbesteed aan een professionele vastgoedorganisatie: VB&T te Eindhoven.
Lees meer Verberg