Appartement gelegen op de 1e verdieping en op de begane grond een eigen parkeerplaats en fietsenberging.

Verkocht Heythuysen Kloosterstraat 7 b
In het centrum van Heythuysen is op de 1e verdieping dit jong en instapklaar appartement gelegen met op de op de begane grond een eigen parkeerplaats en fietsenberging.

Deze instapklare woning is modern en strak afgewerkt. Er is gekozen voor sfeervolle kleuren en een hoogwaardige vinylvloer. Dit appartement biedt onder meer een ruime woonkamer, 2 slaapkamers, een ruim inpandig balkon (loggia) met uitzicht over het hart van Heythuysen (horecagelegenheden grand cafe/restaurant Porto Maurizio gelegen in het oude gemeentehuis en restaurant De Tump, het plein met parkeer gelegenheid). Verder zijn de keuken, badkamer en het toilet modern afgewerkt.

Indeling:

BEGANE GROND: Onderdoorgang, parkeer gelegenheid met eigen (vergrendel) parkeerplaats en een fietsenberging. Entree met bellentableau. Betegelde centrale entree met trapopgang en liftsysteem.

1E VERDIEPING:
Via de centrale hal kun je met de trap of de lift naar de 1e verdieping met hier een overloop naar de diverse appartementen. Bij binnenkomst van appartement ... Kloosterstraat 7b, valt meteen op dat het relatief nieuw en goed onderhouden is. De hal geeft toegang tot alle vertrekken.
Woonkamer met sfeervolle vinylvloer, strak gestucte wanden en plafond. Schuifpui met toegang tot de loggia. Open keuken met boven en onderkasten en betegelde achterwand. De keuken is voorzien van een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast.
Twee slaapkamers (resp. 11 en 7 m2) met dezelfde doorlopende vinylvloer als in de woonkamer en strak gestucte wanden en plafond.
Volledig betegelde moderne badkamer met inloopdouche met glazen deur, design radiator en 2 design wastafels.
Apart half betegeld toilet met fonteintje.
Berging met hier de CV en witgoedaansluitingen.
Buiten naast de voordeur in de centrale gang is de meterkast bereikbaar.

LOCATIE:
Het appartement ligt in het centrum van Heythuysen en hierdoor zijn alle voorzieningen op loopafstand. De supermarkt, gezellige terrassen, verschillende winkels en het openbaar vervoer.

BIJZONDERHEDEN:
- Instapklaar appartement met mooie, sfeervolle vinylvloer;
- Spachtelputz wandafwerking;
- Moderne, ruime badkamer en separaat toilet;
- 2 slaapkamers;
- Eigen (afsluitbare) parkeerplaats;
- Loggia met uitzicht op kern van Heythuysen;
- Zeer goed isolatiepakket (energielabel A);
- Servicekosten: € 134,09 Per maand (geen erfpachtcanon van toepassing!);
- Energiekosten: € 45,- per maand;
- Gelegen nabij alle voorzieningen.
Lees meer Verberg