In de sfeervolle setting van een monumentale hoeve ligt dit ruim appartement met berging, dakterras en eigen parkeerplaats.

Verkocht Heel Dorpsstraat 119
Dit markant appartement maakt deel uit van het complex Hoeve Bovenhof, is in 2007 grotendeels nieuw gebouwd en heeft een hoog afwerkingsniveau. O.a. voorzien van ruime living, moderne keuken, - sanitair en 2 ruime slaapkamers. Het woonoppervlakte bedraagt 81m2. Comfortabel gelijkvloers wonen! Maak bij interesse snel een bezichtigingsafspraak en overtuig uzelf van deze mooie woning!

LIGGING:
Het appartement is gelegen in de kern van het Midden-Limburgse dorp Heel. Heel is een van de oudste en grootste kerkdorpen in Nederlands Midden-Limburg en is onderdeel van de gemeente Maasgouw. Heel ligt op enkele kilometers ten zuidwesten van Roermond aan de Maasplassen en ligt op een steenworp afstand van het pittoreske witte dorpje Thorn aan de Belgische grens.


Indeling:

BEGANE GROND:
ruime entree van het complex met trapopgang incl. liftinstallatie naar de 1e verdieping.

VERDIEPING 1:
Hal/entree:
Via de hal/entree op de verdieping betreedt u dit appartement. De ruime en lichte hal is uitgevoerd met een over het gehele ... appartement doorlopende hoogwaardige vinylvloer. Tevens geeft de hal toegang tot nagenoeg alle vertrekken zoals een apart geheel betegeld toilet met modern wandcloset en fonteintje, meterkast, muurkast/technische ruimte, 2 slaapkamers, badkamer en de ruime sfeervolle woonkamer-/living. Deze woonkamer geeft op zijn beurt toegang tot een open keuken, praktische bergkast en het dakterras (loggia en balkon).

Living:
De woonkamer ( ca. 30 m2) heeft veel lichtinval en een fraai uitzicht de westzijde van het complex. Tevens in woonkamer de videofoonvoorziening te vinden voor het contact met de voordeur. De open keuken is uitgevoerd met een moderne L-vormige keukenopstelling met granieten werkblad en voldoende kastruimte welke is voorzien van inbouwapparatuur (koelkast, combi-magnetron-/oven, 4-pits gaskookplaat, vaatwasser).

Sanitair:
Het sanitair bestaat uit een gelijk betegeld modern toilet en badkamer. De badkamer is ruim van opzet en is uitgevoerd met een douche cabine welke vlak op de tegelvloer is geplaatst, een wastafelmeubel met kastruimte en verlichting, witgoedaansluitingen en een design radiator met handdoekenrekje.

Slaapkamers:
De hoofd slaapkamer is ca. 14 m2 groot.
De tweede slaapkamer heeft een afmeting van ca. 7.6 m2.

BUITENGEDEELTE:
Een prachtig overdekt en beklinkerd (beton klinkers) dakterras welke via een loopdeur in de woonkamer is te bereiken. Het terras heeft een prima ligging op het zuiden. Door het overdekte terras heeft u ideaal de keuze om in of uit de zon te zitten;
De mandelige buitenruimten zijn voor gemeenschappelijk gebruik. Tevens is er een algemene containerberging en u heeft de beschikking over een eigen externe buitenberging en een eigen, vast toegewezen parkeerplaats.

BIJZONDERHEDEN:
- bouwjaar 2007;
- mooi wonen in karakteristiek monumentaal wooncomplex;
- bijdrage VVE bedraagt ca. € 135,- per maand (incl. opstalverzekering, gemeenschappelijke voorzieningen);
- voorzien van dakisolatie, muurisolatie en geheel voorzien van isolerende beglazing (HR ++);
- gebalanceerd ventilatiesysteem;
- geheel voorzien van hardhouten kozijnen met kruisroede verdeling;
- bijbehorende berging (begane grond);
- bijbehorende parkeerplaats (mandelig);
- Ruim terras (overdekte loggia en balkon samen groot: ca. 14 m2;
- voorzien van 2 slaapkamers;
- woonoppervlakte ca. 81m2;
- vrije achterom aan de achterzijde van het complex.

Lees meer Verberg