TE HUUR: geheel onderkelderde tussenwoning met schuur en eigen achterom.

Verhuurd Roggel Koppelstraat 59
Ruim en goed afgewerkte tussengelegen woning met vrijstaande aan de achterzijde van het perceel gelegen tuinberging op perceel van 209 m2 (met oprit/erfdienstbaarheid van overpad) in het centrum van Roggel. Op loopafstand van voorzieningen. Deze woning is geheel onderkelderd.

Roggel beschikt over een basisschool op ca. 400m afstand van deze woning gelegen alsmede een supermarkt, bakkerij, slagerij en diverse eetgelegenheden zijn in de directe nabijheid aanwezig. Roggel is verder centraal gelegen op slechts enkele kilometers van Roermond, Weert en steden als Eindhoven, Maastricht, Venlo, Nijmegen zijn makkelijk bereikbaar.

Indeling:

SOUTERRAIN: ( 7,0m x 5,7m )
Het souterrain heeft daglicht-toetreding. Het gehele souterrain maakt derhalve deel uit van de inhoud en van de woonoppervlakte van de woning en is ingedeeld in de volgende ruimten: provisieruimte; cv-hoek met cv-ketelopstelling en wasbak en er is een grote universele hobbyruimte.

BEGANE GROND:
De woning heeft via een pad in de voortuin toegang tot de hal/entree met ... een laminaatvloer en glasvezel behang wandafwerking. De hal met de meterkast en de half betegeld toilet met fonteintje biedt toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de verdieping. De ruime doorzon woonkamer heeft een laminaatvloer en een schouw.
afgesloten keuken met rechte inbouwkeuken welke is voorzien van een kunststof werkblad, keramische kookplaat, afzuigkap, magnetron en een koelkast. Aan de overzijde is er een tweede werkblad c.q. eetgelegenheid met wandkast. Tevens is hier de loopdeur naar de kelder alsmede een buitendeur, welke via een bordes met afdak, naar de tuin leidt.

1e VERDIEPING:
Via de hal en trapopgang bereikt u de overloop op de verdieping. Op deze verdieping heeft u de beschikking over 2 slaapkamers met laminaatvloeren en twee badkamers. Er is namelijk van een 3e slaapkamer een extra badkamer met ligbad, wastafelmeubel en extra witgoedaansluitingen. De originele badkamer is eveneens geheel betegeld en uitgevoerd met een douche, wandcloset en een vaste wastafelmeubel.

2e VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare praktische zolderruimte.

BUITENGEDEELTE:
Ruime, onderhoudsvriendelijke achtertuin met veel zonbeleving door de gunstige ligging op het Zuiden. Tevens is vanuit de tuin toegang de praktische kelderruimten.
Aan de achterzijde van de woning is er via een verharde oprit aan de linkerzijde van de woning, de parkeerplaats te bereiken.

BIJZONDERHEDEN:
- In het centrum van Roggel gelegen;
- Het woonhuis is geheel onderkelderd;
- Kunststof kozijnen met enkele beglazing;
- Achterliggend terrein met achterom.

LOCATIE:
Leudal is ontstaan na een herindeling, in 2007, van 16 dorpskernen. Leudal herbergt ca. 37.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ca. 29 km2. Leudal strekt zich uit van de Belgische grens bij Kessenich tot Kessel Eik aan de noordzijde. Roggel maakt sinds het ontstaan van Leudal onderdeel uit van deze gemeente. Ook Roggel ligt aan de rand van "het Leudal" met zijn unieke natuur, monumenten, fiets- en wandelroutes. Horeca met uitnodigende terrassen treft u volop aan in dit gebied.

Lees meer Verberg