Twee vrijstaande woningen met aangebouwde inpandig bereikbare garage.

Verhuurd HORN Steegstraat 11
STEEGSTRAAT 11 en 13 HORN

Gelegen aan de Steegstraat te Horn bieden wij u deze twee moderne vrijstaande nieuwbouwwoningen met hoog afwerkingsniveau te huur aan. Woning Steegstraat nr 11 is gelegen aan de doorgaande weg en nr 13 is gelegen aan het doodlopende gedeelte van de Steegstraat.

Identieke indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de hal/entree met hier het volledig betegeld toilet met wandcloset, toegang naar de eerste verdieping middels fraaie hard houten trap. De gehele begane grondvloer is voorzien van een mooie donkere tegelvloer met vloerverwarming.

Via een deur met facetglas heeft u toegang tot de ruime en lichte L-vormige woonkamer met erker en schuifpui. Oppervlakte: ca. 35 m2. Strak stucwerk op wanden en plafond en doorlopende donkere tegelvloer met vloerverwarming. De woonkamer heeft aan de achterkant een schuifpui welke u toegang geeft tot de tuin en het terras.

Aan de achterzijde van de woning is de moderne witte hoogglans keuken gesitueerd. Oppervlakte: ca. 8,5 m2. De L-vormige keukenblok ... is uitgevoerd met RVS accenten, zoals rvs handgrepen, combi magnetron en afzuigkap. Tevens heeft de keuken een praktische inductie kookplaat.

Vanuit de keuken bereikt u de achterbouw. De bijkeuken is voorzien van een keukenblad waaronder de witgoedaansluitingen. Tevens staat in deze ruimte het warmtepompsysteem, toegang tot de tuin en inpandig toegang tot de garage. De garage, ca. 21 m2, is uitgevoerd met een tegelvloer, elektrisch bedienbare sectionaalpoort aan de voorzijde en een loopdeur naar de tuin aan de achterzijde.

Tuin: De tuin is aangelegd met gazon, terras en plantenborders en is op de erfgrens afgewerkt met een hekwerk met hydra.

1e VERDIEPING;
Bereikbaar via mooie hardhouten houten trap met op de overloop en badkamer dezelfde tegelvloer als op de begane grond.
De eerste verdieping telt 3 ruime slaapkamers (8, 13.5 en 14 m2) en een moderne badkamer. De slaapkamer zijn afgewerkt met strak stucwerk en hardhouten draai/kiepramen v.v. ingebouwde elektrische bedienbare rolluiken.
De badkamer is volledig betegeld en is uitgevoerd met een inloopdouche, wandcloset en een grijs hoogglans badkamermeubel met dubbele wastafel en spiegelkast met verlichting.2e VERDIEPING:
Bereikbaar middels een vaste trap. Deze verdieping biedt genoeg ruimte voor het creëren van een extra slaapkamer of hobby ruimte en tevens te gebruiken als bergzolder. Oppervlakte: ca. 35 m2.


BIJZONDERHEDEN:
* Splinter nieuwe woningen;
* Zeer energiezuinig: warmtepompsysteem en hoge isolatienorm;
* Hoogwaardige afwerkingsniveau: o.a. hardhouten kozijnen HR++ beglazing, ingebouwde elektrische bedienbare rolluiken, strak stucwerk, modern sanitair en fraaie keuken.
* Geheel voorzien van vloerverwarming;
* Achterzijde vrij uitzicht;
* Vaste trap naar de 2e verdieping;
* Inpandig bereikbare garage met tegelvloer en sectionaalpoort.

NB:
* huurprijs: € 1.100,- per woning per maand;
* min huurtermijn: 1 jaar;
* waarborgsom: 1 maandhuur;
* g/w/e en gemeentelijke lasten op naam en voor rekening van gebruiker.
Lees meer Verberg