Tussengelegen ruime woning met 3 slaapkamers, grote berging en toegang achterom. *STARTERSLENING MOGELIJK*

Verhuurd HAELEN Van den Boetzelaarstraat 38
Tussengelegen ruime woning met 3 slaapkamers, grote berging, terrasoverkapping en toegang achterom. Deze ruime woning is o.a. uitgevoerd met kunststof kozijnen, rolluiken, een nieuwe gehuurde cv-ketel, vloerverwarming een nette keuken en sanitair.

INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de hal/entree met meterkast, half betegeld toilet met fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping, keuken en toegang tot de woonkamer.

Ruime doorzon woonkamer met mooie tegelvloer met vloerverwarming en gemetselde schouw met de mogelijkheid voor het creëren van een (gas)haard. Veel lichtinval door de ramen aan de voor-en achterzijde van de woning. De voor- en achterzijde van de woonkamer heeft elektrisch bedienbare rolluiken.

De gesloten leefkeuken (2009) is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en heeft een praktische kelder/provisie kast. Het keukenblok in rechte opstelling met boven- en onderkastjes (2004 gerenoveerde kastfrontjes) is voorzien van een donker kunststof aanrechtblad. Aan de ... andere zijde eveneens opstelling met bovenkastjes, hieronder een mogelijkheid om eventueel de eettafel te plaatsen. Tevens zijn er in de keuken aansluitingen voor wasmachine, vaatwasser en wasdroger aanwezig.


BUITENGEDEELTE:
Aan de achterzijde van de woning is over een deel van de breedte van de woning een polycarbonaat terrasoverkapping gecreëerd welke eindig aan de berging.
Vrijstaande gemetselde berging om hier uw (tuin)gereedschap, fietsen en tuinmeubels op te bergen. Verder is de tuin volledig omheind, geheel v.v. betontegels, plantenborders en een achterom (toegang via burenpad). Voor het gebruik van een deel van de tuin (ca. 9 m2) is een jaarlijkse pacht van toepassing van ca. € 16,-.

1e VERDIEPING:
Trapopgang naar de 1e verdieping met hier 3 slaapkamers en de badkamer.
Twee van de slaapkamers zijn uitgevoerd met een keurige laminaatvloer en de andere slaapkamer met een vinylvloer. Alle 3 de slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met rolluiken, behang wandafwerking en praktische muurkasten.

De volledig betegelde badkamer is in 2006 vernieuwd en deels uitgebouwd (muurkast is bij de badkamer getrokken). De badkamer is uitgevoerd met een douchecabine v.v. thermostaatkraan, 2e toilet, design radiator en ruim badkamermeubel met onderkast, grote spiegel en wandkast.

2e VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare bergzolder met hier de huur CV-ketel opstelling (Remeha 2009). Er is de mogelijkheid tot het maken van een vaste trap en eventueel 4e slaapkamer.





BIJZONDERHEDEN:
* Grotendeels kunststof kozijnen (2009) en geheel voorzien van rolluiken;
* Extra tuin met toegang achterom (gemeentelijke pacht deel van de tuin: ca. 16,- per jaar);
* Ligging in rustige kindvriendelijke woonwijk;
* Nette luxe badkamer (2006);
* Vloerverwarming (2002);
* Nieuwe Remeha HR combi cv-ketel 2009 (huur);
* Nieuwe goten en hwa (2011);
* Mogelijkheid maken vaste trap en 4e slaapkamer;
Lees meer Verberg