U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Over Dirk Hendriks Makelaardij

Oprichter en eigenaar Dirk Hendriks (1976) heeft voorafgaand aan de oprichting van Dirk Hendriks Makelaardij de nodige commerciële ervaring in de makelaardij opgedaan. Via diverse makelaarskantoren heeft hij een flink stuk van Limburg “gezien”. Je zou kunnen zeggen van Geleen tot en met Venray en weer terug. Sinds 1998 is hij actief in de makelaardij en van 2006 tot 2009 heeft hij gewerkt bij een NVM kantoor in Noord-/ en Midden Limburg.

Eigenlijk is het ondernemersschap hem met de paplepel ingegoten. Als kind kwam hij al vroeg in aanraking met klanten doordat zijn ouders een assurantiekantoor runden. Alles stond bij hen in het teken van het kantoor en je kunt wel zeggen dat hij hierdoor als geen ander weet hoe belangrijk is.

Als vanzelf sprekend is hij in 1994 aan de studierichting bank- en verzekeringen begonnen, maar na een succesvolle afronding hiervan wilde hij toch gaan richten op een iets tastbaardere financiële tak van sport. Het werd hem al snel duidelijk dat de makelaardij zijn toekomst zou gaan worden. Via o.a. de Hoge School Nederland heeft hij het SVMNIVO (NVM) diploma gehaald en is hij in 2006 ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert te Rotterdam.

Dirk Hendriks Makelaardij biedt verschillende diensten aan als het gaat om , en van en als .

Daarnaast streeft Dirk Hendriks Makelaardij naar . Dit wordt bereikt door een eerlijke, no-nonsense mentaliteit en een met haar opdrachtgevers.

Hij is u graag van dienst.

Het team

Ons team staat steeds paraat!
Dirk Hendriks
Dirk Hendriks
Grote Laak 1a
6088 NJ Roggel
0475 77 23 50
info@dirkhendriks.nl
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK