Met de garage geschakelde halfvrijstaande woning met grote terrasoverkapping gelegen in de jonge woonwijk "Olympiapark".

Verkocht Roggel Jan Muisstraat 3
Jonge instapklare twee-onder-één-kapwoning met aanpandige garage en grote terrasoverkapping. Deze woning is goed afgewerkt en is gelegen in een kindvriendelijke buurt nabij een groen speelveldje, hetgeen het hart van deze woonwijk vormt.

INDELING:

BEGANE GROND:
Via een mooie hal/entree met tegelvloer en meterkast, garderobe, toilet en trapopgang naar de verdieping. Het grotendeels betegeld toilet is uitgevoerd met een wandcloset en fonteintje.
De benedenverdieping is voorzien van nieuwe binnendeuren. De L-vormige woonkamer heeft aan de voorzijde een sfeervolle zithoek. U geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen in de voor–, zij- en achtergevel. De vloer van de woonkamer is voorzien van een geoliede parket en met glasvlies behangen wanden.
Vanuit de woonkamer komt u bij de aan de achterzijde gelegen halfopen keuken in L- opstelling met composiet werkblad. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur (2005), te weten: een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en combi magnetron.
In 2007 is er aan de ... achterzijde een groot aluminium terrasoverkapping (v.v. wandenzeilen) gerealiseerd. afmeting: 5.3 x 4 meter. Deze vormt een droge verbinding met de garage.
De garage is uitgevoerd met een tegelvloer, tweede keukenblok opstelling met afzuigkap, water aansluiting en een elektrisch bedienbare sectionaalpoort.

VERDIEPING 1:
Via de trapopgang in de hal/entree bereikt u de overloop van de 1e verdieping. Deze biedt toegang tot drie slaapkamers (resp. ± 13 m², ± 11 m² en ± 8 m²) en de badkamer. De gehele eerste verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van glasvlies behang. De hoofdslaapkamer, welke aan de voorzijde van de woning is gelegen, heeft een dakkapel, tv-aansluiting.
De nagenoeg geheel betegelde badkamer is sfeervol uitgevoerd en ingericht met een ligbad, (doucheaansluiting), closet, en een wastafel. Zowel het tegelwerk als het sanitair is uitgevoerd in een lichte tint.

VERDIEPING 2:
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Als eerste komt u uit op de overloop waar tevens de cv-ketel ("Nefit" HR combi 2008) staat opgesteld en de witgoedaansluitingen zijn. Tevens is op deze verdieping een fraaie in 2013 gerealiseerde slaapkamer met "Velux" dakvenster, inbouw spots en bergruimte in de knieschotten. Boven de slaapkamer is er gezorgd voor een praktische vliering.

BUITENGEDEELTE: Geheel omheinde achtertuin, ingericht met een gazon, ruim terras, fraaie plantenborders en een houten tuinhuis (matige kwaliteit) en waterput (gezamenlijk met de buren).







BIJZONDERHEDEN:
- goed onderhouden en instapklare woning;
- parketvloer (1x geborsteld en geolied);
- de gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing;
- grote aluminium terrasoverkapping (2007);
- nieuwe binnendeuren begane grond;
- via de terrasoverkapping bereikbare garage met tegelvloer en elektrische sectionaalpoort;
- vaste trap naar de mooi afgewerkte zolderverdieping met voorzolder en een 4e slaapkamer;
- waterpomp en put gezamenlijk met de buren;
- buitenschilderwerk 2015.
Lees meer Verberg