Halfvrijstaand woonhuis met garage, serre, tuinhuis en tuin

Verkocht Roggel Jan Muisstraat 1
Jonge instapklare twee-onder-één-kapwoning met inpandig bereikbare garage en serre. Deze woning is goed afgewerkt en is gelegen in een kindvriendelijke buurt. Tevens is de woning gelegen op de hoek van de straat en heeft een extra breed perceel met achterom.

INDELING:

BEGANE GROND:
Via een extra brede en in 2006 vernieuwde oprit betreedt u de mooie hal/entree met nieuwe voordeur en pui (2013), tegelvloer en meterkast, garderobe, toilet en trapopgang naar de verdieping. Het geheel betegeld toilet is uitgevoerd met een wandcloset en fonteintje(2006).
De L-vormige woonkamer heeft aan de voorzijde een sfeervolle zithoek. U geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen in de voor–, zij- en achtergevel. De vloer van de woonkamer is voorzien van parket.
Vanuit de woonkamer komt u bij de aan de achterzijde gelegen halfopen keuken in L-opstelling. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, te weten: elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi magnetron en vaatwasser.
In 1999 is er aan de achterzijde een ... kunststof serre met grote schuifdeuren gerealiseerd. Deze vormt een geheel met de woning doordat de achterpui is doorgebroken. De serre heeft een glazen dak en is voorzien van een elektrisch bedienbaar screen. De vloer van de serre is van zwart/wit geblokte tegels en vloerverwarming voorzien. Tevens is de ruimte voorzien van een airco (2004).
Via de serre is inpandig de garage bereikbaar. De garage doet dienst als o.a. berging/bijkeuken en is uitgevoerd met een tegelvloer, spuitwerk wanden, een systeemplafond, een tweede keukenblok opstelling, dubbel houten garagepoort (2006) en een loopdeur (gerenoveerd in 2013) als achterom. Het keukenblok (2007) is uitgevoerd met warm- en koudwateraansluiting en afzuigkap.


VERDIEPING 1:
Via de trapopgang in de hal/entree bereikt u de overloop van de 1e verdieping. Deze biedt toegang tot drie slaapkamers (resp. ± 13 m², ± 11 m² en ± 8 m²) en de badkamer. De gehele eerste verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van glasvlies behang. De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. De hoofdslaapkamer, welke aan de voorzijde van de woning is gelegen, heeft een dakkapel, tv-aansluiting en is in 2004 voorzien van een airco-systeem.
De geheel betegelde en in 2008 vernieuwde badkamer is sfeervol uitgevoerd en ingericht met een inloopdouche, wandcloset, design radiator, ligbad en een wastafelmeubel. Zowel het tegelwerk als het sanitair is uitgevoerd in een lichte tint.

VERDIEPING 2:
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. De vloer is belegd met vinyl (2012) en het dak is voorzien van een Velux dakvenster (2007). Hier kunt u met gemak een vierde slaapkamer realiseren. Er bevinden zich in deze ruimte tevens de witgoedaansluitingen en opstelling van de cv-ketel (Remeha HR combi 2005) welke is weggewerkt in een op maat gemaakte kast, een zowel praktische als mooie op maat gemaakte schuifkastenwand en bergruimte in de knieschotten. Tevens heeft met een fraaie vliering gerealiseerd voor het wegbergen diverse kleine spullen.





BUITENGEDEELTE: Geheel omheinde achtertuin, ingericht met een gazon, ruim terras, fraaie plantenborders en een houten tuinhuis met plat dak en waterput. Deze tuin is in 2007 aangelegd en is circa 12,5 meter diep en circa 11,3 meter breed.


BIJZONDERHEDEN:
- goed onderhouden en instapklare woning;
- extra breed perceel met achterom en extra brede oprit (2013);
- ruime serre met screen, airco en vloerverwarming;
- grotendeels v.v. rolluiken 2006;
- de gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en horren;
- inpandig bereikbare garage met tegelvloer, houten garage poort en achterom;
- luxe sanitair 2008;
- airco 2004 (hoofdslaapkamer en serre)
- mooi aangelegde tuin met houten tuinhuis en achterom;
- vaste trap naar de mooi afgewerkte (op maat gemaakte knieschotten en -schuifkastenwand 2012) grote zolder met mogelijkheid tot een 4e slaapkamer.
Lees meer Verberg