Vrijstaand woonhuis met inpandige bereikbare garage, 4 slaapkamers, grote overkapping en een mooie tuin!

Verkocht Roggel Dresenstraat 48
Prachtige vrijstaande woning met inpandig bereikbare garage is gelegen op een gewilde locatie in Roggel. Deze woning biedt bijzonder veel ruimte met 4 goed afgewerkte slaapkamers en een onlangs gerealiseerde en geïsoleerde terrasoverkapping!
De woning is gebouwd in ca.1991 en afgewerkt met duurzame materialen, o.a. geheel voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing, horren en rolluiken, een vaste trap naar de 2e verdieping en een oprit voor twee auto's 2 jaar geleden gerealiseerd met gebakken straatklinkers.

Indeling:

BEGANE GROND: Overdekte entree aan de rechterzijde van het pand. Hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de eerste verdieping. Via de hal/entree loopt u d.m.v. de fraaie deur met inzetglas de woonkamer in. Deze sfeervolle L-vormige woon- en eetkamer heeft aan de tuinzijde, naar buiten openslaande deuren naar het terras. De woonkamer is voorzien van een lichte natuurstenen (travertin) tegelvloer met vloerverwarming over de gehele begane grond gelegd en is verder in 2013 voorzien van ... nieuw stucwerk wand- en plafondafwerking.

De via de woonkamer bereikbare eetkeuken is uitgevoerd met een keukenblok en heeft een mooi zicht op de achtertuin. In de keuken is de volgende inbouwapparatuur aanwezig: keramische kookplaat (2014), vlakbed afzuigkap, combi-magnetron (2014), vaatwasser (2008) en koelkast (2014). De keuken beschikt over voldoende kastruimte, alsmede een praktische en ruime muurkast en een doorgang naar de bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van witgoedaansluitingen (wasmachine op hoogte). De bijkeuken biedt tevens toegang tot de garage en de terrasoverkapping.
De inpandig bereikbare verwarmde garage (ca. 20 m2) heeft een houten garagedeur met aparte loopdeur en is voorzien van een keukenblok en toegang tot de tuin.

1e VERDIEPING: Via de ruime overloop zijn de badkamer en 4 slaapkamers bereikbaar (opp. ca. 9.5, 11, 15, 17 m2). De gehele verdiepingsvloer is voorzien van handig schoon te houden laminaatvloer. De zeer ruime slaapkamer, boven de garage, is voorzien van bergruimtes in de knieschotten. Afm. (ca. 17 m2). De hoofdslaapkamer aan de voorzijde van de woning is tevens in 2014 uitgevoerd met een airco. De badkamer in lichte kleurstelling voorzien van een wastafel, ligbad en 2e toilet.

2e VERDIEPING: Via een vaste trap met tochtportaal bereikbare ruime zolderkamer. Deze zolder biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een mooie en grote 5e slaapkamer. Aan de achterzijde van deze zolderkamer is de cv-ketel (Nefit Topline 2010) opgesteld.

BUITENGEDEELTE: Fraai aangelegde achtertuin met veel privacy, gazon, prieeltje, natuurvijver, plantenborders, grondwaterbron in het houten tuinhuis, eigen achterom en in 2011 gerealiseerd en volledig geïsoleerde terrasoverkapping. Deze overkapping kan eventueel worden omgebouwd tot tuinkamer of als uitbreiding van de woonkamer (6 x 3.7 meter). Deze terrasoverkapping is verder uitgevoerd met elektra- en tv-aansluiting, "solartube" voor extra lichtinval en is afgewerkt met geïsoleerde wanden en plafond v.v. trespa boeiboorden.

BIJZONDERHEDEN:
- Ruime goed ingedeelde woning met maar liefst 4 slaapkamers, inpandig bereikbare bijkeuken en garage en tuinberging!
- over de gehele begane grondvloer gelegde "travertin" vloer met vloerverwarming;
- De woning is goed geïsoleerd en voorzien van kruipruimte.
- De woning is gebouwd met duurzame materialen zoals "trespa" boeiborden en hardhouten kozijnen, isolerende beglazing, horren en rolluiken.
- Grote terrasoverkapping (mogelijkheid tot uitbouw woning): 2011;
- Airco op de slaapkamer vz (2014);
- Aangelegde tuin (voorzijde ca. 2008);
- Opnieuw aangelegde oprit v.v. gebakken straatklinkers (2014);
- Vaste trap (2012) naar de 2e verdieping, mogelijkheid creëren 5e slaapkamer.
Lees meer Verberg