Vrijstaand woonhuis met vrijgelegen schuur op een groot perceel.

Verkocht ROGGEL Kerkveldweg 14
In Roggel staat deze ruime vrijstaande woning op een perceel van 980 m². Grote pluspunten zijn de prachtige woonkamer, de ruime leefkeuken, de aparte (zit)kamer en de praktische bijkeuken. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en een moderne badkamer. De 2e verdieping is via een vaste trap te bereiken en biedt ook nog volop ruimte voor het realiseren van nog een slaap/speelkamer. Laat u verrassen door de enorme diepe achtertuin. Bent u opzoek naar rust en ruimte, kom dan deze woning zeker bezichtigen.

INDELING:

BEGANE GROND: Via de rechterzijgevel waar de oprit is gelegen betreedt u de woning. De fraaie hal/entree met Italiaanse marmeren tegelvloer heeft een meterkast en mooie trapopgang naar de verdieping.
Via de hal/entree bereikt u de centraal gelegen zit-/eetkamer (ca.15 m2) welke vroeger de functie van keuken heeft gehad. Dit is in de sfeer en elementen van deze ruimte terug te vinden. Via de originele schuifdeuren loopt u de fraaie en ruime living binnen.

De gehele begane grondvloer is afgewerkt met fraaie ... antraciete leisteen voorzien van vloerverwarming en de wanden zijn voorzien van stucwerk.
SOUTERRAIN: via de zitkamer is de praktische provisiekelder bereikbaar. (± 7,5 m²)

Deze lichte woonkamer (ca. 47 m2) is gelegen in de in 2005 gerealiseerde aanbouw. De wanden en plafond zijn voorzien van stucwerk. Aan de achterzijde van de woonkamer heeft u een fraai uitzicht over de tuin door middel van twee openslaande tuindeuren. De eyecatchers zijn de prachtige doorlopende leistenen vloer, de ensuite-deuren en de prachtige palletkachel (te overname).

Deze leefkeuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en is een droom voor iedere kok. De luxe inbouwkeuken is uitgerust met een 5-pits gaskookplaat, RVS -afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en een close-in boiler. Verder heeft u de ruimte voor een royale eettafel in deze 29 m2 grote leefkeuken!

Via de woonkamer te bereiken bijkeuken met doorlopende tegelvloer en loopdeur naar de tuin. Deze handige ruimte is voorzien van een vaste kastenwand met witgoed aansluitingen. Ook bevindt zich in de bijkeuken de toiletruimte. Het moderne toilet is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een wandcloset (2005). Tevens is er een zeer praktische doucheruimte gerealiseerd welke uitermate handig is indien uw kinderen in de tuin hebben gespeeld.

BUITENGEDEELTE: Een oase van rust en ruimte, zo is de achtertuin wel te beschrijven. Deze fraaie tuin is uitgevoerd met een ruim bestraat terras, een groot met hagen omheind gazon, een in 2015 gerealiseerd zwembad met terrasvlonder en diverse opstallen zoals berging, schuurtje en een mooie pannen bedekte overkapping welke uitermate schikt is als terrasoverkapping of bijvoorbeeld voor het stallen van de fietsen. Tevens kan het perceel worden afgesloten door elektrisch bedienbare openslaande tuinpoort.







1e VERDIEPING: De overloop v.v. vloerbedekking geeft toegang tot 4 slaapkamers en fraaie badkamer. De hoofdslaapkamer is ruim van opzet en is gelegen in de aanbouw.
Afmeting slaapkamer 1: ca. 43 m2. Royale ouderslaapkamer. De inloop kastenwand kan worden overgenomen.
Afmeting slaapkamer 2: ca. 7 m2. Afmeting slaapkamer 3: ca. 11 m2 en Afmeting slaapkamer 3: ca. 11 m2 . Alle slaapkamers hebben laminaatvloeren.

De fraaie en moderne geheel betegelde badkamer heeft een strakke uitstraling en is voorzien van een ligbad, douchecabine en in een twee segmenten gesitueerde wandcloset en dubbele wastafel. Deze ruimte was een voormalige slaapkamer. Afmeting: ca. 14 m2.

2e VERDIEPING: via een vaste trap (2004) is de tweede verdieping te bereiken. U komt uit op de voorzolder met opstelling van de cv-ketel. Tevens is op deze verdieping nog een een volwaardige zolderkamer met dakvenster. Deze ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, houten schroten plafond en kan uitstekend dienst doen als 4e slaapkamer. Afmeting: ca. 14 m2.


BIJZONDERHEDEN:
• In 2005 is de woning op de begane grond geheel gerenoveerd en er is een geheel nieuwe aanbouw gebouwd (350 m³).
• Op eerste verdieping zijn de badkamer en ouderslaapkamer recentelijk (2008) vernieuwd;
• Vaste trap naar zolder (2004);
• Mooie ruime leefkeuken (2004);
• Gehele begane grond, badkamer op de verdieping en hoofdslaapkamer hebben nieuwe hardhouten kozijnen (2005).
• De begane grondvloer is m.u.v. de hal geheel voorzien van vloerverwarming (2004);
Lees meer Verberg