Twee onder 1 kap woning met serre, carport en inpandige garage

Verkocht HALER Kievitstraat 20
In rustige wijk gelegen twee onder een kap woning met aanbouw/serre,carport en garage.

INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de hal/entree met kurktegelvloer, meterkast, volledig betegeld toilet met fonteintje, trapopgang en handige trapkast. Via de hal bereikt u de ruime L-vormige woonkamer met parketvloer (doorlopend in de keuken), strak stucwerk op wanden en plafond.
De half open keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en is uitgevoerd met een crème kleuring keukenblok in hoekopstelling (2003). De keuken heeft een 4 pits gasstel, afzuigkap, vaatwasser, combi magnetron/oven, vriezer en koelkast.
Toegang tot de aanbouw/serre met ruimte voor grote eettafel met stoelen en prachtig uitzicht op uw tuin. Veel lichtinval door de raampartij en grote schuifpui.
Vanuit de serre is een deur naar de inpandige bereikbare dubbele garage met betonvloer en hier ook de cv opstelling (Nefit Ecomline HR combi 1998).
Toegang tot de tuin heeft u vanuit de garage of serre. Volledig omheinde tuin ... met veel privacy met terras, gazon en kleine planten borders.

1e VERDIEPING:
Via hal trapopgang naar de 1e verdieping met doorlopende laminaatvloer op de overloop, slaapkamers en trappen.
Op de verdieping heeft u 3 slaapkamers, welke voorzien zijn van kunststof kozijnen (1993) met isolerende beglazing en rolluiken een volledig betegelde badkamer met wastafel met spiegel, toilet en douche (1993).

2e VERDIEPING:
De 2e verdieping is bereikbaar via een vaste trap welke uitkomt op de voorzolder. Hier is een wasgelegenheid gerealiseerd met wastafel, extra kastruimte en de witgoedaansluitingen. Tevens is er bergruimte in de knieschotten. Het dakbeschot is volledig geïsoleerd en afgetimmerd met platen.
Achter de voorzolder is een extra 4e slaapkamer annex werkkamer gerealiseerd. Deze ruimte heeft eveneens doorlopende laminaatvloer en een gevelraam (1992).


BIJZONDERHEDEN:
* ruime en lichte serre met vloerverwarming;
* grotendeels kunststof kozijnen met isolerende beglazing en rolluiken op de verdieping;
* nieuw aangelegde tuin;
* inpandige dubbele garage;
* carport;
* vaste trap naar de zolder met wasruimte en 4e slaapkamer;
* slaapkamers zijn uitgevoerd met voorzet wanden.
Lees meer Verberg