Halfvrijstaande woning met garage, rustig gelegen nabij groenvoorziening en op loopafstand van de winkels.

Verkocht Haelen Burgemeester Honéesingel 16
Op een mooie groene open locatie, gelegen half vrijstaande woning met terrasoverkapping en separate garage. Deze goed onderhouden woning is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 353 m2! De woning is in 2003 en 2009 grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling:
SOUTERRAIN: via de keuken te bereiken praktische provisiekelder (ca. 8 m2).

BEGANE GROND: Hal met doorlopende laminaatvloer over de gehele begane vloer en een meterkast. Tevens is hier het half betegeld toilet. Gezellige doorzon-woonkamer (ca. 25 m2) is in 2006 voorzien van spachtelputz wanden en een spanplafond. Verder is er een gemetselde schouw met authentieke gaskachel en aan achterzijde openslaande tuindeuren naar het overdekte terras.
Keuken met klein keukenblok in rechte opstelling met 3 onderkasten met lades en 1 bovenkastje, rvs aanrechtblad, half betegelde achterwand, afzuigkap. Toegang tot de kelder. Tevens zijn in de keuken de witgoedaansluitingen.

1e VERDIEPING: Via trapopgang met vloerbedekking toegang tot de ... 1e verdieping. De verdieping telt 4 slaapkamers, waarvan 3 met vinylvloer en 1 met tapijttegels en behang wandafwerking. Verder heeft u de beschikking over een volledig betegelde kleine badkamer welke is voorzien van douchebak, wastafel en verwarming.

2e VERDIEPING: Op de overloop is een vlizotrap aanwezig. Via deze trap bereikt u de (berg)zolder met hier de cv-ketel opstelling (AWB Thermomaster (ca. 1998/1999).

BUITENGEDEELTE: Aan de achterzijde van de woning is een ruime terrasoverkapping (2014) waar u uit de zon kunt genieten van een fraai uitzicht over de tuin. Verder is er een beklinkerd pad door de achteruin met een eveneens beklinkerd terras. Een deel van de tuin is voorzien van siergrind en een deel uit uitgevoerd met plantenborders.
Aan de voorzijde heeft u de beschikking over een lange oprit die plaats biedt voor het parkeren van meerdere auto's. Via schuifdeur als achterom bereikt u de terrasoverkapping.
De garage is uitgevoerd met een stalen kantelpoort, loopdeur naar de tuin en stroomaansluitingen.

BIJZONDERHEDEN:
- Hard houten kozijnen deels met rolluiken. De kozijnen op de begane grond: 2009 en op de verdieping voorzijde: 2003 en achterzijde: 1987;
- Royale achtertuin met overkapping en veel privacy: 353 m2;
- Separate garage;
- 4 slaapkamers;



Lees meer Verberg