Vrijstaand woonhuis met grote garage/werkplaats

Verkocht Roggel Nijken 20
NIEUWE PRIJS!
Aan de rand van het dorp ligt, op een riant perceel van ca. 2000 m2 dit fraai afgewerkte en in 2000 geheel vernieuwde vrijstaand woonhuis met grote garage/werkplaats. Dit woonhuis biedt u veel ruimte, is gelegen naast de St. Petrus molen en heeft vrij uitzicht aan de achterzijde.

De Sint Petrus Molen is een korenmolen en staat langs de weg van Roggel naar Heibloem.
Deze beltmolen werd in 1901 gebouwd. De Sint Petrus molen is eigendom van de gemeente Leudal. Tenslotte ligt de woning gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen en natuurgebieden.


Indeling:
Via de voorgevel van de woning betreedt u de woning. De entree geeft toegang tot de hal/gang (6,20 x 2 meter) met meterkast, doorlopende tegelvloer en wanden met spachtelputz afwerking.
Deze centrale hal geeft toegang tot o.a. de keuken, woonkamer, trapopgang, badkamer, toilet en slaapkamer/hobbykamer. luxe toilet (2005) is geheel betegeld en voorzien van een inbouw wandcloset.

De centrale woonkeuken heeft een fraai uitzicht op de achtertuin. De ... indeling bestaat uit een L-vormig wandblok uitgevoerd met een kunststof werkblad en een spoelbak en is voorzien van het volgende inbouwapparatuur, te weten: een koelkast, combi magnetron, vaatwasser, keramische kookplaat en RVS-afzuigkap (Siemens). De keuken is 4,20 x 3,15 meter groot.

Via de hal of de keuken bereikt u de aan de linkerzijde van de woning gelegen sfeervolle woonkamer (ca. 44 m2). De woonkamer is voorzien van een doorlopende tegelvloer met vloerverwarming. De wanden zijn eveneens voorzien van spachtelputz wandafwerking. Via openslaande tuindeuren kunt u genieten van een geweldig uitzicht over de landerijen en uiteraard de eigen tuin.

De royale, lichte doorzon woonkamer met diverse raampartijen is voorzien van sfeervolle schouw met houtkachel.

De ouderslaapkamer is op de begane grond gelegen en heeft een vinylvloer, spachtelputz wandafwerking en hardhouten draaikiep kozijnen. Deze ruimte biedt eveneens de mogelijkheid om de ruimte als kantoor of hobbyruimte te gebruiken.

De luxe geheel betegelde badkamer is voorzien van een half verzonken ligbad en douchecabine en badkamermeubel met wastafel en kastombouw.
Praktische en geheel betegelde bijkeuken met witgoedaansluitingen, vloerverwarmingunit en toegang tot de achtertuin. (Afm.: ca. 3,15 x 1,95 meter)

Fraaie in 2010 opnieuw aangelegde achtertuin is voorzien van diverse terrassen, groeikas, gazon, plantenborders en toegang tot de aan de achterzijde gelegen kleinvee weide.

Via het gazon is de wei bereikbaar welke ideaal is voor het houden van kleinvee. Hier staat u versteld van een geweldig uitzicht over de uitgestrekte weilanden.

Het bijgebouw is aan de rechterzijde van de woning gelegen en verdeeld in twee ruimtes. Het 1e gedeelte is berging/garage is voorzien van dubbele houten openslaande deuren, aparte meterkast en een opslagkelder met daarin o.a. de installatie t.b.v. de hydrofoor.

Aan de voorzien is recent een grote carport gerealiseerd. Het tweede gedeelte is een werk/opslagplaats (voormalige paardenboxen). Het bijgebouw is tevens voorzien van een zolder, bereikbaar via de buitenzijde.

Verdieping:
Overloop voorzien van een vloer belegd met zeil, wanden afgewerkt met spachtelputz, kunststof panelen plafond met een dakraam. Op de verdieping treft u drie slaapkamers (ca. 11,5, 18 en 19 m2 groot) en een luxe geheel betegelde gasten badkamer uitgerust met douche, toilet, vaste wastafel en designradiator.

ALGEMENE INFORMATIE:
• Bouwjaar : ca. 1910
• Perceel : 2075 m2
• Woonoppervlakte : ca. 150 m2
• Inhoud : ca. 560 m3
• Nutsvoorziening : gas/water/elektra
• C.v. : Daalderop HR combi c.v.-ketel (ca. 2000)
• Warmwater : via de c.v.-ketel opgesteld in de bijkeuken.

BIJZONDERHEDEN:
• In 2000 geheel gerenoveerd (incl. spouw en isolatie).
• Ruim perceel met weiland.
• Separate ruime garage/berging/werkplaats met mogelijkheid tot het creëren van een praktijkruimte. Tevens ideaal voor paardenliefhebbers.
• De woning is tevens bereikbaar middels een toegangsweg aan de achterzijde.
• Nagenoeg de gehele begane grond is voorzien van doorlopende tegelvloeren met vloerverwarming m.u.v. de slaapkamer.
• Meterkast 2001 met automaatrelais en krachtstroom.
• Luxe sanitair: toilet en badkamers 2000.
• Levensloopbestendig: hoofdslaapkamer en badkamer op de begane grond.
• De gehele woning is volledig geïsoleerd.

Lees meer Verberg