Vrijstaande levensbestendige woning met inpandige garage en fraaie tuin met vrij uitzicht.

Verkocht Neer Rinderloop 14
Een op een fraaie locatie in Neer gelegen vrijstaande levensbestendige woning welke onder andere is voorzien van een bad- en slaapkamer op de begane grond, een inpandige garage met aparte zolderverdieping en een fraaie tuin op het Zuiden gelegen met geweldig vrij uitzicht aan de achterzijde van de woning!

Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde van de woning met hier de royale hal/entree met lichte tegelvloer, garderobenis, hardhouten trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast, provisie-/trapkast, toegang tot de slaapkamer en badkamer op de begane grond, volledig betegeld toilet met sta-op-hulp en een fonteintje; toegang tot de keuken en woonkamer. Alle vloeren op de begane grond, welke zijn voorzien van een tegelvloer zijn uitgevoerd met vloerverwarming.
De aan de linkerzijde van de woning gesitueerde ruime doorzon woonkamer is voorzien van een eikenhouten parketvloer met aan de achterzijde een convectorput en een brede schuifpui met toegang tot en uitzicht op de achtertuin. Het oppervlak van de ... woonkamer is ca. 40 m2.
De ruime gesloten keuken met eveneens uitzicht op de tuin is aan de achterzijde van de woning gelegen. De in een hoek-opstelling geplaatste keuken heeft crème kleurige boven- en onderkasten met zwarte granieten werkblad en spiegelwand. De keuken is verder voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast combi magnetron/oven en een vaatwasser (2010). Tevens is er voldoende ruimte voor een eettafel met stoelen.
Via de keuken is er toegang tot de woonkamer en een portaal. Dit portaal is uitgevoerd met een praktische wandkast met schuifdeuren en biedt op zijn beurt toegang tot de achtertuin, 2e volledig betegelde toilet en de bijkeuken.
De bijkeuken is eveneens uitgevoerd met een tegelvloer en half betegelde achterwand met hier de witgoed aansluitingen, wasbak en verwarming.
Vanuit de berging heeft u toegang tot de inpandige garage. Deze garage met grijze tegelvloer, is onder andere voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaal poort en een vlizotrap naar de bergzolder bovenop de garage. Deze ruime bergzolder heeft een oppervlakte van ca. 20 m2 waar tevens de cv-ketel staat opgesteld.

De vanuit de centrale hal bereikbare ruime slaapkamer is uitgevoerd met vloerbedekking, heeft veel lichtinval door 2 grote ramen die uitkijken op de voorzijde van de woning. Tevens zijn ook deze ramen, zoals de gehele benedenverdieping, voorzien van rolluiken. Deze slaapkamer heeft een oppervlak van ca. 16 m2.
De naast gelegen badkamer is volledig betegeld en voorzien van een groot ligbad met thermostaatkraan, sta-op-hulp, design radiator, wastafel met spiegel en een inloopdouche met thermostaat kraan. De tegelvloer is eveneens voorzien van vloerverwarming.









1e VERDIEPING:
Via hardhouten trapopgang bereikt u de 1e verdieping. De ruime overloop met doorlopende lichte vloerbedekking over de gehele 1e verdieping heeft veel lichtinval door de dakkapel aan de voorzijde van de woning. De verdieping telt 2 zeer ruime slaapkamers (oppervlak respectievelijk 30- en 34 m2). Deze kamers zijn onder te verdelen zodat de verdieping eventueel 3 of 4 kamers slaapkamers heeft. Verder is er nog een extra (slaap)kamer met voorbereiding tot een sanitaire groep (extra badkamer of gastendouche). Deze ruimte heeft een deel van de dakkapel (samen met de naast gelegen slaapkamer) en geeft tevens toegang tot de bergzolder d.m.v. een vlizo trap.

2e VERDIEPING:
Bergzolder gelegen over de gehele breedte van de woning (m.u.v. de garage. Deze heeft zijn eigen bergzolder). De vloeren zijn van beton.

BUITENGEDEELTE:
Zeer verzorgde tuin, gelegen op het Zuiden, speels aangelegd met beklinkerd terras en paadjes, plantenborders, haagjes, diverse bomen, gazon en houten tuinhuis. Aan de achtergevel bij de woonkamer is tevens een elektrisch bedienbaar zonnescherm gemonteerd. Tenslotte is het gehele perceel omheind door mooi hekwerk inclusief een afsluitbare toegangspoort naar de tuin/achterom.

BIJZONDERHEDEN:
- Ruime woning met hoogwaardige en duurzame materialen vervaardigd;
- Volledig geïsoleerd;
- Geheel kunststof kozijnen met ingebouwde rolluiken;
- Vloerverwarming;
- Badkamer en slaapkamer op de begane grond;
- Sanitair: 2x separate nette toiletten en een badkamer op de begane grond. Mogelijkheid tot het creëren van een 2e badkamer/gastendouche op de verdieping.
- Ruime woonkamer (ca. 40 m2) v.v. eiken parketvloer en fraai uitzicht over de achtertuin;
- Nette gesloten keuken met inbouwapparatuur;
- Extra zolder boven de inpandig bereikbare garage (ca. 23 m2);
- Fraaie ligging met mooi aangelegde tuin v.v. veel privacy en geweldig vrij uitzicht aan de achterzijde!
- Dakpannen van de woning zijn in 2010/11 gereinigd en voorzien van een coating.
Lees meer Verberg