Vrijstaand woonhuis met een verrassend grote tuin, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Gelegen nabij scholen, voorzieningen en natuurgebied! Doordat er een slaapkamer en badkamer op de begane grond aanwezig

Verkocht MEIJEL Dopheide 13
IN PRIJS VERLAAGD!
Vrijstaand woonhuis met een verrassend grote tuin, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Gelegen nabij scholen, voorzieningen en natuurgebied!
Doordat er een slaapkamer en badkamer op de begane grond aanwezig zijn is deze woning uitermate levensloopbestendig.

Indeling:
Via de mooie afgewerkte hal heeft u toegang tot de slaap-/werkkamer, trap naar de 1e verdieping, toilet, meterkast en woonkamer. De hal, woonkamer en de keuken zijn voorzien van een natuursteen vloer. Het geheel betegeld toilet heeft een wandcloset en fonteintje. De trap naar de 1e verdieping is onlangs (2010) vernieuwd.
De sfeervolle zit-/eetkamer is voorzien van een gaskachel en heeft veel lichtinval door de grote schuifpui met maximaal uitzicht over de verrassend grote en mooie achtertuin.
Tevens is de woonkamer aan de achterzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik en is de gehele begane grond voorzien van vloerverwarming!
In de sfeervolle gesloten keuken met toegang tot de provisiekelder- kast (opstelling waterontkalker) en ... portaal bevindt zich een praktisch L-vormig keukenblok. Deze is voorzien van een keramische kookplaat, koelkast, vaatwasser , afzuigkap en combi magnetron. Vanaf de keukentafel heeft u een prachtig uitzicht over de tuin!
Via het portaal is de berging bereikbaar welke is voorzien van de witgoedaansluitingen, c.v.-ketelopstelling en een praktische stofzuiger systeem. Diverse vertrekken in de woning hebben zuigopeningen waardoor men alleen maar een slang hoeft aan te sluiten. De grote carport biedt een ideale “achterom” naar de berging.
Via de overloop met vide zijn drie ruime slaapkamers, de 2e badkamer en de berg-zolder bereikbaar. De riante ouder slaapkamer heeft toegang tot een eigen inloopkast. In 2007 zijn alle vloeren op de verdieping v.v. hoogwaardig laminaat.
Alle slaapkamers zijn verder voorzien van rolluiken en voorzien van tv-/netwerk kabels.
De ruime badkamer op de begane grond is praktisch bereikbaar via de slaap-werkkamer en via het achter portaal. Deze geheel betegelde badkamer is compleet voorzien van een ligbad, douche, wandcloset, badkamermeubel en vloerverwarming!
De 2e badkamer op de verdieping is voorzien van een douchecabine, vaste wastafel een duoblok closet en vloerverwarming!
De aangelegde grote achtertuin biedt veel privacy en is voorzien van een ruim overdekt terras, plantenborders, een mooi houten tuinhuis en een eigen achterom.
De tuin is in 2008 opnieuw aangelegd en voorzien van een waterput met 6 aansluitpunten. In de garage/berging staat een vaste pomp.

ALGEMEEN:
• Bouwjaar : 1992
• Perceel : 843 m2
• Woonoppervlakte : ca. 200 m2
• Inhoud : ca. 542 m3
• Nutsvoorziening : gas/water/elektra
• C.v. : Radson HR combi c.v.-ketel
• Warmwater : via de c.v.-ketel

BIJZONDERHEDEN:
• Geweldige tuin met maximale privacy een paradijs voor de tuin liefhebber!
• Voordelen van de ligging in de woonwijk nabij scholen en voorzieningen en tevens de vrijheid en rust aan de achterzijde van de woning!
• De woning heeft maar liefst 2 badkamers!
• De woning is levensloopbestendig door de slaapkamer en badkamer op de begane grond en telt toch een totaal van 4 slaapkamers!
• Woning is in 2008 wit geschilderd.

De woning is o.a. verder voorzien van:
Onderhoudsarme kunststof ramen en deuren en trespa boeiborden; natuurstenen vloer met vloerverwarming; praktisch stofzuigersysteem; inpandig bereikbare bering; vernieuwde trap, een grote carport en geheel voorzien van rolluiken.

Lees meer Verberg