Verrassend ruime halfvrijstaande semie-bungalow met carport

Verkocht BAEXEM Genroyhof 19
DEZE WONING MOET U VAN BINNEN GEZIEN HEBBEN!
Bent u opzoek naar een verrassende levensloopbestendige woning met badkamer en mogelijke slaapkamer op de begane grond? Dan bent u hier aan het juiste adres.
Deze halfvrijstaande woning heeft een niet alledaagse indeling doordat de inpandige garage is verbouwd tot leefkeuken en de woning o.a.is uitgebreid met een badkamer op de begane grond, tuinkamer en kantoor-/wasruimte. U heeft op de begane grond de beschikking over o.a. een sfeer volle zitkamer, woonkamer, eetkeuken, tuinkamer, badkamer en werk-/slaapkamer! Maak gerust een aanspraak en laat u verrassen!

Indeling:
Via de carport lichtstraat bereikt u de entree. De hal met doorlopende tegelvloer (gehele begane grond 2005) heeft een meterkast, toilet , design radiator en trapopgang naar de verdieping. Het moderne toilet is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje met kastje (2005).

Via de hal/entree bereikt u de aan de voorzijde van de woning gelegen lichte en hoge woonkamer (ca. 20 m2) met tegelvloer en ... sfeervolle schouw met houtkachel. De wanden en plafonds zijn in 2005 voorzien van stucwerk. Aan de achterzijde van de woonkamer heeft u een fraaie doorkijk naar en toegang tot de lager gelegen zitkamer.

Via de woonkamer bereikt u de aan de achterzijde van de woning en lager gelegen lichte zitkamer (ca. 20 m2) met tegelvloer. De wanden en plafonds zijn in 2005 voorzien van stucwerk. Via de schuifpui heeft u een fraai uitzicht over de tuin. Aan deze zijde is de woning uitgebouwd met een terrasoverkapping, tuinkamer en kantoorruimte.

De gesloten leefkeuken (voormalige garage: ca 20 m2 ) is voorzien van een hoogglans zwart granieten tegelvloer en een handgemaakte eikenhouten maatwerk aanbouwkeuken.
De keukenopstand bestaat uit een recht keukenblok geschikt voor zittend werk en voorzien van de volgende inbouwapparatuur: hete lucht oven, vaatwasser en een keramische kookplaat. De bijpassende vaste kast bevat een koelkast en scharnierklep t.b.v. een losse magnetron. Deze ruime keuken is een plezier voor iedere kok en kan eenvoudig worden aangepast naar eigen wensen.

Via de keuken bereikt u de aangebouwde tuinkamer. Deze lichte ruimte is voorzien van een antraciete tegelvloer, stucwerk wand- en plafondafwerking met spots en heeft een fraai uitzicht over de achtertuin.

Via de tuinkamer is de badkamer te bereiken. Deze geheel betegelde ruimte is voorzien van een inloopdouche met douchescherm, vaste wastafel, zwevende wandkast en een “solartube “ t.b.v. de daglicht toetreding.
Handige kantoor-/wasruimte met doorlopende tegelvloer, witgoedaansluitingen en uitzicht over de achtertuin. Deze ruimte is eventueel te gebruiken als slaapkamer op de begane grond.

Tuin: De zonnige patiotuin heeft veel privacy en gunstige ligging op het zuidwesten. De tuin is aangelegd en o.a. voorzien van een terras, waterpartij, plantenborders, perkjes, stenen tuinhuis en is volledig ommuurd met vrije achterom. Het in 1996 gebouwde tuinhuis is in spouw gemetseld en voorzien van een elektra aansluiting.

Verdieping: De overloop met plavuizenvloer geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is ruim en hoog van opzet. Alle slaapkamers hebben behang / granol wandafwerking en houten kozijnen met enkele beglazing en rolluiken. De tweede badkamer verkeert in originele staat, doch is netjes van afwerking. Deze ruimte is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, duoblok closet en een vaste wastafel (2005).

Omgeving: Baexem ligt aan de provinciale weg N280, die de steden Weert en Roermond met elkaar verbindt. Het is een woonkern die voorziet in de 1e levensbehoefte en die qua werkgelegenheid en overige voorzieningen georiënteerd is op het nabij gelegen Heythuysen, Roermond en Weert, en qua (middelbaar) onderwijs op Heythuysen en Horn. Op wandel afstand liggen de mooie natuurgebieden Exaten, Beegderheide en het Leudal. Genroyhof is een rustige straat met vlakbij een mooie standaard molen met rondom een grote groenvoorziening en veel speelgelegenheid voor de kinderen.

ALGEMENE INFORMATIE:
• Bouwjaar : ca. 1983
• Perceel : ca. 282 m2
• Woonoppervlakte : ca. 125 m2
• Inhoud : ca. 500 m3
• Nutsvoorziening : gas/water/elektra
• C.v. : Nefit Excellent HR combi c.v.-ketel (dec. 2005)
• Warmwater : via de cv-ketel opgesteld op de 1e verdieping.
• Isolatie : volledige isolatiepakket: glasisolatie; dak- en muurisolatie.

BIJZONDERHEDEN:
• Bijzondere en verrassende woning ideaal als levensloop bestendige- of eengezinswoning;
• Verbouwing (1992): aanbouw+ overkapping, carport, keuken verplaatst naar voormalige garage.
• Verbouwing (1996): keuken verplaatst naar voormalige garage, badkamer begane grond, tuinhuis en tuin;
• Verbouwing (2005): kantoorruimte, stucwerk gehele begane grond, tegelvloer met vloerverwarming gehele begane grond, terrasoverkapping vernieuwd, toilet, badkamer meubel, cv ketel, nieuwe puien in de uitbouw en schuifpui zitkamer;
• Aan de voorzijde van de woning is (een deel) grond van de gemeente, om niet, in gebruik als voortuin;
• Glasvezelaansluiting;
• Eventueel geschikt voor werk aan huis!
Lees meer Verberg