Instapklare goed onderhouden hoekwoning met berging en carport.

Verkocht HEYTHUYSEN Horstveld 19
In kindvriendelijke woonwijk vindt u deze instapklare goed onderhouden hoekwoning met aan de voorzijde van de woning een carport voor uw auto.

INDELING

BEGANE GROND:
U betreedt de woning aan de voorzijde via de hal/entree met laminaatvloer en meterkast (9 stoppen).
Vanuit de entree betreedt u de woonkamer met veel lichtinval door grote ramen aan voor-, zij- en achterzijde. Wanden met strak stucwerk. De vloeren van de begane grond zijn voorzien vloerverwarming (woonkamer en keuken) met een warme laminaatvloer uitgevoerd.
Vanuit de woonkamer komt u in de moderne lichte keuken met L-vormige opstelling welke is voorzien van een kunststof werkblad, 4-pits gaskookplaat en RVS-afzuigkap, koelkast en ovenopstelling. Via de buitendeur in de keuken is de tuin bereikbaar.
Via een centraal portaal is de lichte trapopgang en het toilet bereikbaar. Het geheel betegelde moderne toilet (2013) is voorzien van een wandcloset en fonteintje.

1e VERDIEPING:
Op de verdieping bevinden zich de badkamer en 3 slaapkamers, welke zijn voorzien van ... laminaatvloer, glasvlies behang wandafwerking en (deels) kunststof kozijnen met isolatieglas en horren;
De ruime, moderne, volledig betegelde badkamer (2012) is uitgevoerd met een glazen douchewand (v.v. stortdouche), wandcloset, dubbele wastafelmeubel en een design radiator.

2e VERDIEPING:
Via vaste trap bereikbare 2e verdieping bestaat uit een met cv-kast (Nefit Smartline HR 2004) en witgoedopstelling en een volwaardige 4e (slaap/hobby)kamer bergruimte in de knieschotten. De gehele zolderkamer is voorzien van een warme laminaatvloer (2012). In 2014 is het raam vervangen door een kunststof kozijn met isolerende beglazing.

BUITENGEDEELTE:
Onderhoudsvriendelijke, betegelde tuin met houten schutting en toegang tot een eigen achterom via een achterpad. In de achtertuin bevindt zich tevens een stenen schuurtje voor de fietsen en tuingereedschap. Aan de achtergevel is een zonnescherm gemonteerd met recentelijk vervangen doek waardoor het ook in de volle zon zowel binnen als buiten lekker toeven is.

BIJZONDERHEDEN:
* diverse kunststof kozijnen met isolerende beglazing en rolluiken;
* gehele verdieping voorzien van horren;
* vaste trap naar de tweede verdieping met een gerenoveerde zolderverdieping (2012);
* nieuw sanitair (2012/2013);
* tuin met eigen achterom (2008-2014);
* carport.
Lees meer Verberg