Een vrijstaand woonhuis met aanbouw, carport en garage.

Verkocht HAELEN De Keverbergstraat 56
Wonen aan de rand van de weilanden en toch midden in het gezellige dorp Haelen? Dat kan ik deze verrassend ruime en van binnen deels gemoderniseerde vrijstaande woning. De woning is o.a. uitgevoerd met een balkon, carport, garage, aanbouw en overdekt terras en heeft bijvoorbeeld een nieuwe moderne badkamer. Deze woning is gelegen aan de rand van Haelen, op een zeer fraaie woonlocatie nabij restaurant de Vogelmolen, het charmante kasteel Aldenghoor, het natuurgebied "het Leudal" en dit op loopafstand van de kern van Haelen!

INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de oprit aan de zijkant van de woning met hier de ruime en frisse hal/entree met moderne tegelvloer. In de hal treft u de meterkast, volledig betegeld modern toilet met wandcloset en fonteintje, garderobenis met kapstok, open houten spiltrap naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. De vloer en het toilet zijn in 2012 gerenoveerd. Via houten deur met glas toegang tot de lichte doorzon-woonkamer met strak gestucte/spachtelputz wanden en plafond en ... sfeervolle massief houten parketvloer (2009). Afmeting woonkamer is ca. 8 x 3,4 meter.
Half open lichte keuken met tegelvloer en voorzien van een praktische bar opstelling met voldoende kastruimte. Dit gedeelte en de aanrecht en achterwand van de keuken zijn voorzien van een modern zwart kunststofblad. Verder is de keuken uitgerust met een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en oven.
Via de keuken komt u in de serre/tuinkamer met veel lichtinval door de grote hardhouten raampartij met isolatieglas en fraai uitzicht op de achtertuin. De serre biedt voldoende ruimte om hier een eettafel te plaatsen of om een lounge hoek te creëren. Tevens biedt deze ruimte u toegang tot de tuin en overdekt terras en de carport (achterom).

1e VERDIEPING:
Via de open houten spiltrap bereikt u de overloop van de 1e verdieping met doorlopende laminaatvloer en aan de voorzijde gelegen ouderslaapkamer met laminaatvloer, gestucte wanden en plafond en via een loopdeur toegang tot het balkon.
Op de 1e verdieping bevinden zich tevens nog 3 slaapkamers met laminaatvloer en waarvan 2 met rolluiken. Oppervlakten slaapkamers (resp.: 6, 6.3, 9,5 en 13,2 m2).
De ruime, volledig betegelde moderne badkamer (ca. 8 m2) met ligbad, 2e toilet, grote inloopdouche met glazen wand en rainshower, design radiator en groot badkamermeubel met dubbele wastafel is in 2011 gerealiseerd.

2e VERDIEPING:
Via vaste trap toegang tot de 2e verdieping met vloerbedekking, dakkapel en hardhouten draai/kiepraam met rolluiken. De hele zolder is afgetimmerd met houten schrootjes en in de knieschotten houten deurtjes voor extra bergruimte en toegang tot de zolderkamer/ 5e slaaplkamer/ hobbyruimte (ca. 16m2).

BUITENGEDEELTE:
De volledig omheinde tuin biedt veel privacy en is voorzien van gazon, plantenborders, terras en overkapping.

BIJZONDERHEDEN:
* Mooie woonlocatie nabij restaurant de Vogelmolen en kasteel Aldenghoor;
* Zowel op loopafstand van de kern als aan de rand van Haelen en het natuurgebied "Leudal" gelegen;
* Zeer grote moderne badkamer;
* Ouderslaapkamer met balkon;
* Grote zolder met 5e slaapkamer/hobbyruimte;
* Mooie tuin met veel privacy en overkapping.

HAELEN:
Haelen is een pittoresk dorp met een meer dan compleet voorzieningen niveau. Zo zijn in het dorp een basisschool, meerdere supermarkten en enkele andere detailhandelszaken aanwezig. Haelen is onderdeel van de gemeente Leudal, welke zich uitstrekt over verschillende dorpen en een prachtig natuurgebied. Tenslotte zijn steden als Roermond en Weert beide eenvoudig te bereiken, in circa 15 autominuten.
Lees meer Verberg