Vrijstaand woonhuis met aangebouwde grote schuur en een vrij uitzicht aan de achterzijde op een perceel van maar liefst 2260 m2.

Vraagprijs: € 385.000 k.k. Roggel Heufke 9
Aan de rand van het dorp alsmede op korte afstand van de voorzieningen van het dorp vindt u deze vrijstaande woning met inpandig bereikbare grote schuur. Deze woning is uniek gelegen met zijn ruime tuin met hoekligging en vrij uitzicht aan de achterzijde over natuurgebied Leudal (loopafstand). Het perceel is maar liefst 2260 m2 groot. Op loopafstand bent u zowel bij de voorzieningen in de kern van Roggel alsook midden in het rustige en mooie bosgebied en aan de achterzijde is de nieuwbouwwijk "Pasveld" gelegen.


Indeling:

KELDER: praktische provisiekelder welke via de hal/entree naast de keuken gemakkelijk bereikbaar is. (afmeting: 2,34 m2 x 3,47 m2)

BEGANE GROND: Met de slogan : "achterom is kermis", wordt hier vaak duidelijk gemaakt dat iedereen welkom is en de voordeur eigenlijk niet wordt gebruikt. De achterom is de achterdeur van de bijkeuken welke toegankelijk is via de aan de voorzijde van de schuur gelegen terrasoverkapping. De bijkeuken is samen met de badkamer/doucheruimte en het toilet in de aanbouw gelegen. ... Hier treft u tevens de cv-ketel en de witgoedopstelling. Deze AANBOUW vormt de verbinding tussen de schuur en de hoofdwoning.
WOONHUIS: aan de achterzijde van de woning, via de bijkeuken, is de gesloten keuken bereikbaar. Deze keuken vormt de centrale spil van de woning. Hier staat een recht keukenblok opgesteld en er is plek voor een eettafel met 4 stoelen. De keuken staat in verbinding met de hal welke toegang geeft tot de kelder en de verdieping. De L-vormige woonkamer bestond in het verleden uit 2 delen, de zo geheten woonkamer-ensuit (woon- en zitgedeelte) en heeft nu een zit- en eetgedeelte. Hier staat een sfeervolle houtkachel.

1e VERDIEPING: overloop met 4 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken en 2 van de 4 slaapkamers hebben een dakkapel (c.q. loopdeur naar het platte dak van de aanbouw).

VLIERZOLDER: via een mangat op de overloop van de 1e verdieping is een vliering bereikbaar. Deze ruimte is niet bevloerd en dus alleen beloopbaar over de aanwezige houten balken.

BUITENGEDEELTE:
TUIN: Het grootste gedeelte van het perceel is ideaal op het zuiden gelegen en heeft daardoor een uitstekende bezonning. Het riante terrein gaat aan de achterzijde over in een weiland (geheel woonbestemming). Op het perceel staan verder nog een houten schuurtje, een voormalige betonnen mestkuil en voormalige moestuin. Tevens is er een mogelijkheid voor een zijuitgang aan de achterzijde van de tuin.
De inpandig bereikbare schuur is een voormalige stal. Hier hebben in het verleden koeien gestaan. Tevens is er een bergruimte (voormalige voeropslag en melk gedeelte), vliering en in de achterdeel van de schuur is nog een oude paardenstal. De schuur heeft diverse toegangen door middel van een houten poort (naar buitenslaande dubbele deuren) en loopdeuren en is mede hierdoor voor diverse doeleinden geschikt.


LIGGING: Heerlijk rustig wonen aan de bosrand en de Roggelsebeek. Via een pad langs de Roggelsebeek is het prachtige natuurgebied de Mössehook, een van de ingangen van het bosrijke Leudal bereikbaar met ruiter-en wandelpaden naar het natuurgebied Leudal.

Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.

De woning is gelegen aan de rand van het dorp Roggel, in de directe nabijheid van de uitvalswegen. De provinciale weg Horn – Meijel is binnen 1 minuut bereikbaar alsmede een bushalte in de straat (Weert-Roermond-Panningen/Venlo). Roggel heeft een centrale ligging op een 10-tal kilometers van de steden Weert en Roermond. Via de A73 en A2 zijn steden als Maastricht, Weert, Eindhoven, Venlo en Nijmegen snel en makkelijk bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN:
• Zeer royale tuin met magnifiek uitzicht en ideaal op het zuiden gelegen;
• Centraal gelegen in het dorp nabij de kern en op loopafstand van het bos;
• 4 slaapkamers;
• Deze woning is niet geïsoleerd en verdient een renovatie;
• Met name het dak en plafond van de schuur en het dakbeschot van de woning zijn betimmerd met asbesthoudende Eterniet platen.
• Kozijnen: hardhout met enkele beglazing op de verdieping;
• Aanbouwen: 1980 achterbouw + schuur/stal 1971;
• Cv-installatie: Nefit Ecomline HR combiketel eigendom: ca. 1999;
* Verkopers hebben bij de gemeente navraag gedaan inzake perceel splitsing d.m.v. de versnellingsnota van de gemeente Leudal.
Lees meer Verberg