Vrijstaande semi-bungalow met inpandig bereikbare garage.

Vraagprijs: € 430.000 k.k. Neer Veurtje 34
Op prachtige locatie gelegen, aan de rand van een woonwijk alsmede aan de rand van het kerkdorp Neer en op korte afstand van de Maas met schitterend panoramisch uitzicht (achterzijde) ligt deze zeer fraai vrijstaande levensloopbestendige semibungalow met inpandig bereikbare zeer ruime garage en grote terrasoverkapping. Het geheel is gelegen op een perceel van 610 m2. In deze woning en op deze toplocatie voelt U zich hier dan ook onmiddellijk thuis!

Deze in 1991 gebouwde woning, gelegen aan de rand van Neer met fantastisch zicht over de velden is, voor iedereen toegankelijk. Zo is er een badkamer en slaapkamer op de parterre aanwezig. De doorzon woonkamer met (elektrische) haard aansluiting heeft zowel straatzicht als ook zicht over de mooie achtertuin en de uitgestrekte velden tot aan de Maas. De keurige keuken in lichte kleuropstelling is voorzien van diverse apparatuur. Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen te bereiken, alsook de inpandige garage. De garage is in de lengte, breedte en hoogte ruim ... bemeten, waardoor voor vele doeleinden te gebruiken: voor de hobbyist en/of doe-het-zelver, voor opslag van (tuin) gereedschap en tuinmeubelen (op de vide) en natuurlijk als parkeer- en stallingsgelegenheid van auto, fietsen etc. De hal/entree met vide is de spil van de woning. Middels de trappenhal is de verdieping bereikbaar, waar men twee riante slaapvertrekken en een ruim toilet aantreft. Hier is overigens eenvoudig een derde slaapkamer te realiseren door een tussenwand te plaatsen en eventueel een dakkapel. Verder zijn de voorbereidingen voor een tweede badkamer/doucheruimte te realiseren reeds aanwezig. De tuin is keurig aangelegd en de zeer riante terrasoverkapping (ca. 35 m2!) maken dit plaatje compleet. De terrasoverkapping beslaat de gehele breedte van de woning en vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar is het onder overkapping geweldig toeven. Mede door de bouwperiode is deze woning optimaal geïsoleerd en voorzien van o.a. muur-, vloer-, en dakisolatie. Verder is de woning uitgevoerd met hardhouten kozijnen met isolerende beglazing deels voorzien van rolluiken en een HR cv-installatie, welke zorgen voor lage stookkosten. Deze semibungalow - op korte termijn beschikbaar - is bij uitstek geschikt voor zowel levensloopbestendige doeleinden maar ook als gezinswoning.


INDELING

BEGANE GROND: Hal/entree met vide - meterkast – (gasten)toilet – hoofdslaapkamer – badkamer – gesloten keuken met L-vormige keukenblok welke is voorzien van inbouwapparatuur - doorzon eet-/ woonkamer met (elektrische) kachelaansluiting – bijkeuken met cv-ketel en witgoedaansluitingen – riante inpandige garage.

VERDIEPING: Overloop/vide met daaraan gelegen twee riante slaapvertrekken (optioneel drie) – ruim toilet met mogelijkheid om tweede badkamer/doucheruimte te realiseren.

BUITENGEDEELTE: Keurig aangelegde voor-/ zij-/ en achtertuin met – groot overdekt terras (35 m2 v.v. afsluit zeilen) – diverse aanplant – en eigen achterom – oprit welke plek biedt aan twee personen auto’s. Vanuit de keuken en eetkamer heeft u verstrekkend zicht over de velden van Neer.
BIJZONDERHEDEN:
- Uniek uitzicht vanuit de eetkamer en tuin (achterzijde) over de velden van Neer;
- Badkamer en slaapkamer op de begane grond;
- Bijkeuken met cv-ketel en witgoedaansluitingen. Tevens is vanuit hier de achtertuin en inpandige garage te bereiken;
- Inpandige garage (3.15 x 8.00m) gezien de oppervlakte en hoogte ideaal voor de hobbyist, of zelfs werk aan huis;
- Verdieping met een toiletruimte en twee riante slaapvertrekken. Mogelijkheid tot het realiseren van een tweede badkamer/doucheruimte;
- Verzorgde en mooi aangelegde voor- en omheinde achtertuin (met achterom) en groot overdekt terras (ca. 35 m2). Een oprit voor meerdere auto's;
- Woning is degelijk gebouwd en optimaal geïsoleerd (Energielabel B: vloer-, spouw-, dak- en glas isolatie in 1991) en rondom voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en deels rolluiken.

LIGGING:
De woning is gesitueerd nabij de Sportvelden, Maasoever en de jachthaven van Neer, wat deze woning uitermate geschikt maakt voor sport, natuur- en watersport liefhebbers. De kern van het dorp Neer is op loop- of fietsafstand. Hier treft men de belangrijkste voorzieningen aan, waaronder een supermarkt, een bakker, diverse horeca, een dorpscentrum, diverse zorgvoorzieningen en een bierbrouwer. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de verbindingswegen N273 en de N280 welke de A2 en de A73 met elkaar verbinden. Hierdoor zijn onder andere Eindhoven en Maastricht binnen 40 en Venlo en Roermond binnen 20 autominuten bereikbaar.
Lees meer Verberg