TE HUUR: Multifunctioneel kantoorpand

Prijs op aanvraag ROGGEL Heufke 1
Zowel als geheel of diverse separate ruimten.
Beschikbaar vanaf augustus 2021:


LOCATIE (uitstekende zichtlocatie)
Het object is gelegen aan de Heufke te Roggel aan de rand van het centrum van Roggel. De bereikbaarheid is goed. Door de ligging aan de rand van Roggel aan de doorgaande weg N279 kent het object goede zichtlocatie en toegang tot de uitvalswegen richting Helden/Weert en Roermond.

BESTEMMING
De bestemming van het pand is "Enkel bestemming kantoor" e.e.a. inhoudende: kantoor, dienstverlening en mogelijk beperkte detailhandel. De exacte bestemmingsplanvoorschriften liggen op ons kantoor ter inzage.

PARKEREN
Tot het gehuurde behoren (gezamenlijke) parkeerplaatsen.

GAS-WATER - EN ELEKTRAVERBRUIK
Gas-, water- en elektravoorzieningen zijn aanwezig. Aansluiting op het gemeentelijk riool. Het verbruik wordt op voorschotbasis aan de hand van een inschatting maandelijks doorberekend en gevolgd door een kwartaalafrekening van toegerekend verbruik.

INSTALLATIES en AfWERKING
Het object wordt verwarmd door een ... gasgestookte c.v.-installatie. De verwarming, airco en ventilatiesysteem is in gezamenlijk gebruik. Het bebouw is recent gerenoveerd hetgeen inhoud dat de spouwmuren zijn geïsoleerd, geheel nieuwe kozijnen en entree met tripple-glas voorzien alsmede het dak is geïsoleerd. Tevens zijn 28 pv-cellen geïnstalleerd.

DATA
De huurder mag gebruik maken van de firewall en glasvezel internetverbinding.
De kosten van implementatie en verbruikskosten komen voor rekening van de huurder.

Roggel
Gastvrij en actief Roggel staat bekend als een actief en aantrekkelijk dorp waar altijd wel wat te beleven valt.
Er is een groot recreatiepark met zwembad, speeltuin, camping en manege.
Een aantal maal per jaar wordt een druk bezochte grote markt gehouden.

INDELING:

Er is een centrale entree aan de voorzijde. Voorportaal met garderobe en toiletruimte. Deze ruimte is voorzien van systeemplafonds met inbouwarmaturen en vloerbedekking. Veel lichtinval d.m.v. openslaande glasdeuren naar de balieruimte.

Balieruimte
Recent verbouwde balieruimte met trapopgang naar de verdieping. De ruimten zijn voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds en databekabeling.
Keurige pantry voorzien van keukenblok v.v. een magnetron, kookplaat, vaatwasser en koffie machine voor gezamenlijk gebruik. Achter de keuken gelegen cv-/technische ruimte.

Kantoor 1. ca. 33 m2 bvo
Niet te huur: voorzijde van het gebouw. Kantoorruimte met goede lichtinval. Deze ruimte is voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds en databekabeling.

Kantoor 2. ca. 63 m2 bvo
Royale kantoorruimte met goede lichtinval vanuit de straatzijde. Deze ruimte is ingedeeld d.m.v. een systeemwand met twee extra spreekkamers. De ruimten zijn voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds en databekabeling.

Kantoor 3a en 3b. samen resp. ca. 36 m2 bvo
Dubbele kantoorruimte. Voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds, databekabeling, eigen airco, lichtkoepel en een recent geplaatste pui met loopdeur en tripple-glas.


VERDIEPING:
- diverse kantoorruimten nog in te delen. (totaal ca. 100 m2)
Lees meer Verberg