Multifunctioneel kantoorpand met diverse te verhuren kantoorruimten.

Prijs op aanvraag ROGGEL Heufke 1
Diverse kantoorruimten beschikbaar: va 450,- per maand inclusief gebruik van de entree, toiletgroep, pantry/keuken, technische ruimte parkeerplaatsen etc. Beschikbaar vanaf medio 2018:


LOCATIE
Het object is gelegen aan de rand van het centrum van Roggel. Het gemeentehuis alsmede de winkelstraat zijn op korte loopafstand gelegen.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is goed. Door de ligging aan de rand van Roggel aan de doorgaande weg N279 kent het object goede zichtlocatie en toegang tot de uitvalswegen richting Helden/Panningen/Weert en Heythuysen/Roermond.

BESTEMMING
De bestemming van het pand is "Kern Roggel" e.e.a. inhoudende: kantoor, dienstverlening en detailhandel. De exacte bestemmingsplanvoorschriften liggen op ons kantoor ter inzage.

PARKEREN
Tot het gehuurde behoren (gezamenlijke) parkeerplaatsen.

GAS-WATER - EN ELEKTRA VERBRUIK
Gas-, water- en elektra voorzieningen zijn aanwezig. Aansluiting op het gemeentelijk riool. Het verbruik wordt op voorschotbasis aan de hand van een inschatting maandelijks ... doorberekend en gevolgd door een jaar/eindafrekening van toegerekend verbruik.

VERWARMING
Het object wordt verwarmd door een gasgestookte c.v.-installatie. De verwarming en luchtbehandelingsinstallatie is in gezamenlijk gebruik.

DATA
De huurder mag gebruik maken van de firewall
De kosten van implementatie en verbruikskosten komen voor rekening van de huurder.

Roggel
Gastvrij en actief Roggel staat bekend als een actief en aantrekkelijk dorp waar altijd wel wat te beleven valt.
Er is een groot recreatiepark met zwembad, speeltuin, camping en manege.
Een aantal maal per jaar wordt een druk bezochte grote markt gehouden.

INDELING:

Er is een centrale gezamenlijke entree aan de voorzijde. Voorportaal met garderobe en toiletruimte. Deze ruimte is voorzien van systeem-plafonds met inbouwarmaturen en vloerbedekking. Veel lichtinval d.m.v. openslaande glasdeuren naar de balieruimte.

Balieruimte
Recent verbouwde balieruimte met trapopgang naar de verdieping. De ruimten zijn voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds en databekabeling.
Keurige pantry voorzien van keukenblok v.v. een magnetron, kookplaat, vaatwasser en koffie machine voor gezamenlijk gebruik. Achter de keuken gelegen cv-/technische ruimte.

Kantoor 1. ca. 33 m2 bvo
Niet te huur: voorzijde van het gebouw. Kantoorruimte met goede lichtinval. Deze ruimte is voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds en databekabeling. In deze ruimte bevind zich nu een makelaarskantoor.

Kantoor 2. ca. 63 m2 bvo
Royale kantoorruimte met goede lichtinval vanuit de straatzijde. Deze ruimte is ingedeeld d.m.v. een systeemwand met twee extra spreekkamers. De ruimten zijn voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds en databekabeling.

Kantoor 3a en 3b. samen resp. ca. 36 m2 bvo
Dubbele kantoorruimte. Voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds, databekabeling, eigen airco, lichtkoepel en een recent geplaatste pui met loopdeur en tripple glas.


VERDIEPING:
- diverse kantoorruimten nog in te delen. (totaal ca. 100 m2)

BUITENRUIMTE:
- aangelegde tuin rondom;
- voldoende parkeerplaatsen;
- afsluitbare binnenplaats;
- berging (verhuurd);
- ruime en extra hoge garage (in overleg).

BIJZONDERHEDEN:
- fraaie locatie op een goed zichtlocatie aan de N279;
- representatief gebouw en tuinaanleg;
- voldoende parkeergelegenheid;
- onlangs gerenoveerd;
- volledig geïsoleerd gebouw;
-
Lees meer Verberg