Binnen de bebouwde kom van Roggel gelegen vrijstaande boerderijwoning met o.a. een riant bijgebouw, zwembad, schuren en magnefieke grote tuin.

Verkocht Roggel Kleine Laak 19
Het is zeer prettig wonen in deze vrijstaande woning met diverse opstallen zoals een groot bijgebouw met garage, separate carport met berging, open veldschuur en werkplaats op een idyllische plaats op loopafstand van het dorp! Je waant je wellicht wel even in het buitenland als je dit ziet! Misschien een goed idee om nu toch uw lang gekoesterde droom te verwezenlijken en nu een eigen praktijk aan huis te beginnen?
Deze droomwoning is gelegen aan de rand van het dorp. Het bruisende dorp Roggel is omgeven door fraaie natuurgebieden, zoals het Leudal en de loof-naaldhoutenbossen, en men vindt op een steenworp afstand de Limburgse Maasplassen, het op één na grootste binnenwatersportgebied van Nederland. Komt dit zelf ervaren! Tevens heeft Roggel een gezellig winkelcentrum, waar alle dagelijkse voorzieningen te vinden zijn. Op korte afstand bevinden zich ook de steden Roermond en Weert.

Indeling: woonhuis

BEGANE GROND: Mooie hal/entree met authentieke tegelvloer, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Deze hal geeft ... tevens toegang tot de ouder slaapkamer, voormalige woonkamer/zitkamer en vanuit de hal komt u direct in de centraal gelegen gesloten keuken. Deze gezellige keuken heeft veel licht inval door de glazen erker met openslaande tuindeuren, welke uitkijkt op de binnenplaats. Deze gesloten keuken met tegelvloer en vloerverwarming is uitgevoerd met een inbouw keuken (1997) in hoekopstelling met boven- en onderkasten. De keuken is verder voorzien van de volgende inbouwapparatuur, onder andere een RVS-afzuigkap, vaatwasser en oven, koelkast en elektrische kookplaat. De keukenblok is afgewerkt met een kunststof aanrechtblad en achterwand. In deze fraaie ruimte is voldoende plek voor het plaatsen van een grote eettafel. Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot de praktische kelder, zitkamer en portaal naar de achterbouw.
Geheel aan de linkerzijde van de woning gesitueerde gezellige zitkamer met een sfeervolle schouw met houtkachel en een laminaatvloer. Alle wanden zijn behangen met een glasvezel behang waaronder deels gestucte wanden en deels houten voorzetwanden. Stucwerk plafond. De zitkamer heeft uitzicht op de zij-tuin met vijver.

Het ruime portaal, achter de keuken gelegen, fungeert als doorgang naar o.a. een berg-/wasruimte, toilet, woonkamer, badkamer, alsmede de hoofdslaapkamer en als achterom via de binnenplaats. De achterbouw met volledig betegeld toilet met fonteintje, wasruimte met 3 inbouwkasten, witgoedaansluitingen, cv-opstelling (Nefit 2011) en praktische wasbak en toegang tot de bergzolder. Hoofdslaapkamer met laminaatvloer. Aan de voorzijde van de woning, naast de hoofdslaapkamer bevind zicht de centraal gesitueerde badkamer. Het is een grote volledig betegelde badkamer met ruim ligbad en breed badkamermeubel voorzien van een wasbak, spiegel met verlichting en voldoende kastruimte.
Aan de achterkant (geheel aan de rechterzijde van de woning) is de grote woonkamer gesitueerd. Deze L-vorige ruime living (de vroegere stalruimte) is uitgevoerd met een fraaie leisteen vloer (ca. 1995), stucwerk wandafwerking, systeemplafond (Agnesplaten) en een glazen pui aan zowel de voorzijde als aan de achterzijde (met openslaande tuindeuren) van de woning met uitzicht op de binnenplaats.



1e VERDIEPING: Via mooie wit geschilderde houten trapopgang toegang tot de 1e verdieping met een overloop met doorlopende laminaatvloer over de 3 slaapkamers.
Volledig betegelde doucheruimte voorzien van een 2e toilet, douchecabine en wastafel. De 3 slaapkamers met doorlopende laminaatvloer, bergruimte in de knieschotten. 1 slaapkamer is uitgevoerd met 2 Velux dakvensters, 1 slaapkamer met een grote dakkapel (1992) en 1 slaapkamer met 2 draairamen.
Via de wasruimte in de achterbouw is door middel van een vlizotrap de ruime bergzolder bereikbaar. Afmetingen: (6.5 x 7.3 meter)

Indeling bijgebouw ("la Cantina"):

Deze grote voormalige paardenstal is eveneens traditioneel gebouwd en uitgevoerd met o.a. een:
- Grote woonkamer met open kitchenette en toegang tot de terrasoverkapping;
- Portaal met toilet en doorgang naar de hobbyruimte;
- Open doch overkapte doorgang naar de "man-cave/berging, garage, achtertuin met terrasoverkapping en zwembad;
- Garage/fietsenberging met 2 openslaande deuren
- Grote aan de achterzijde gelegen terrasoverkapping;
- Grote vliering (2 x 6 x 6 meter).

BUITENGEDEELTE:
Aan de linker zijkant van de woning, te bereiken via de binnenplaats, is de tuin fraai aangelegd met een grote vijver. Apart is het feit dat hier doorheen een pad naar terras met zitje loopt. Achter het bijgebouw vind u een zeer grote tuin met gazon en zwembad met toebehoren. Bij het zwembad is een groot beklinkerd terras gelegen met een afdak met hierop zonnecollectoren. Tevens is er voor de liefhebbers nog een eigen grote moestuin. Om alles lekker groen te houden is deze tuin uitgerust met een eigen waterput met grondwaterpomp voor de beregeningsinstallatie.
Aan de rechter achterzijde van het perceel is een zeer grote open veldschuur (ca 32 x 6 meter) gelegen. Via de grote oprit met voldoende parkeergelegenheid is een grote carport (9 x 6 meter) met aansluitend een berging/hobbyruimte (7 x 6 meter) gelegen. Hier is genoeg ruimte voor het plaatsen van diverse auto's of bijvoorbeeld caravans en dergelijke. Tevens is er een aangebouwde (tegen de rechterzijde van de woning) werkplaats met krachtstroom aansluiting en 2 openslaande deuren.

BIJZONDERHEDEN:
- Prachtig perceel, 3170 m2, aan de rand (loopafstand) van het centrum van het dorp Roggel);
- Super mooie ligging met o.a. aangelegde tuin met vijver, binnenplaats, volop parkeergelegenheid, achtertuin met terrasoverkapping, zwembad, groot gazon, afgeschermde eigen moestuin, schuren, stallingsruimte en een werkplaats;
- Groot bijgebouw met kitchenette, toilet en de mogelijkheid voor praktijkruimte, of B&B,
- Sfeer volle karakteristiek woonhuis. uit 1924;
- Praktische provisiekelder;
- Kozijnen woonhuis geheel voorzien van isolatieglas, behalve de voordeur en heeft 4 rolluiken op de verdieping.
Lees meer Verberg