Woonboerderij met Engelse siertuin ca. 2330m2

Verkocht NEER Brumholt 10
Woonboerderij met een verrassende siertuin met veel variatie en een Engels tintje van 2330 m² groot. De siertuin is verdeeld in vakken, met elk zijn eigen sfeer door de buxus, kruiden, rozen en clematissen, sfeerhoekjes, vijvers en de kleurrijke bloemenborders. In 2012 heeft deze tuin, met daarachter de landschapstuin, zilver gewonnen in de wedstrijd 'Mooiste tuin Benelux 2012 '.

INDELING:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de hal met authentieke tegelvloer. Via de gang is de hoofdslaapkamer op de begane grondvloer bereikbaar. Deze kamer heeft een oppervlakte van ca. 14.5 m2 en is voorzien van laminaat, ruimte voor een grote linnenkast en heeft veel licht inval.

Gesloten centrale keuken met rechte opstelling uitgevoerd met boven- en onderkasten en betegelde achterwand (ca. 2001). De lichte keuken heeft een granieten aanrechtblad en is verder voorzien van: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast. De grote leefkeuken biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een ... eettafel.
Vanuit de keuken toegang tot grote provisie kelder. (oppervlakte ca. 17 m2.)

Toegang tot de woonkamer. De woonkamer is in ca. 1995 gerenoveerd en uitgevoerd met een parketvloer en strak gestucte wanden en plafond met sierlijsten en fraaie binnendeuren. De oppervlakte van de woonkamer is ca. 31 m2. Vanuit deze ruimte heeft u een fraai uitzicht over de voorzijde en de zijtuin.

Via de keuken is de achterbouw met keukenblok en de witgoedaansluitingen bereikbaar. De vloer is betegeld en het plafond is uitgevoerd met houten schroten. Deze bijkeuken dient verder als portaal naar het sanitair (douche- en toiletruimte), de inpandig bereikbare garage en bovengelegen zolder en de serre.

De inpandige garage is ruim van opzet met een oppervlakte van ca. 33 m2 (8.57 x 3.84) en is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaalpoort. Via de vaste trap in de garage is de bovengelegen zolderruimte bereikbaar. Hier staan o.a. een bar en de cv-ketel opstelling (ca. 2005). Opp. zolder: ca. 25 m2.

Het sanitair is eveneens op de begane grond gelegen en bestaat uit een badkamer en een toilet. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een urinoir en duoblok closet. De badkamer is eveneens geheel betegeld en is uitgevoerd met een ligbad, douchecabine en een vaste wastafel. Tevens is er in de hoek een vaste inbouwkast gerealiseerd.

Fraaie en gezellige serre gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft hierdoor een prachtig uitzicht over de tuin. De serre is in 2002 gerealiseerd en voorzien van een gaskachel, terracotta kleur tegelvloer met vloerverwarming, kunststof kozijnen met dubbele beglazing en een loopdeur naar het terras (achterom).





1e VERDIEPING:
T-vormige overloop, 4 slaapkamers, toiletruimte en zolderkamer.

BUITENGEDEELTE:

Buitenverblijf: welke diverse malen per jaar wordt gebruikt als koffieruimte voor de vele tientallen bezoekers van deze fraaie tuin. Deze ruimte is uitgevoerd met een mooie tegelvloer, ruime volwaardige keukenblok, toiletunit en sfeervolle houtkachel. Deze multifunctionele ruimte kan perfect dienst doen voor feesten en partijen. Het verlengde van dit buiten verblijf is een opslagruimte.

De huidige eigenaren hebben de geweldige siertuin eigenhandig aangelegd. Deze prachtige tuin heeft veel variatie met een Engels tintje. De totale oppervlakte is ca. 7500 m2, doch het tuinperceel aan de achterzijde, ca. 5000 m² groot zal niet worden verkocht. Het voorste gedeelte door hagen verdeeld in vakken, met elk zijn eigen sfeer door de buxus, kruiden, rozen en clematissen, sfeerhoekjes, vijvers en de kleurrijke bloemenborders. In 2012 heeft deze tuin, met daarachter gelegen landschapstuin, zilver gewonnen in de wedstrijd 'Mooiste tuin Benelux 2012 '!!

Brumholt 10: een uniek object op een bijzondere prachtige locatie!


Lees meer Verberg