Ruim vrijstaand levensloopbestendig woonhuis met inpandig bereikbare garage, een grote tuin en op de verdieping 3 slaapkamers en de 2e badkamer.

Verkocht Roggel Kerkveldweg 19 B
De goed onderhouden unieke en zeer ruime woning telt 4 slaapkamers en 2 badkamers. De grote zolderverdieping biedt mogelijkheden voor extra kamers. De slaapkamer en badkamer op de begane grond maken dit woonhuis levensloopbestendig. Deze ruimtes bieden echter ook mogelijkheden voor een praktijk of salon aan huis (met achteringang). Het huis ligt op een perceel van 485 m2 met aan de achterzijde een fraaie tuin op het zuiden met maximale privacy. De woonlocatie is binnen de rand van de bebouwde kom en op loopafstand van alle voorzieningen in het centrum van Roggel.
De woning heeft energielabel ‘A’. Het huis is een houtskeletbouw woning, gebouwd in 2005 en opgeleverd in augustus 2006. De binnenmuren zijn van hout en de buitenmuren zijn gemetseld. Alle ramen en buitendeuren zijn van hardhout en hebben dubbelglas. Het houtskeletconcept kenmerkt zich door een zeer hoge isolatiewaarde en een hoog wooncomfort.

INDELING
Begane grond: De woning heeft een ruime hal met een toilet, meterkast en een hardhouten trap naar de eerste ... verdieping.
Via de hal is de toegang tot de ruime L-vormige woonkamer (37m2) met een erker. De zithoek is aan de straatzijde en het eetkamergedeelte bevindt zich de achterkant. Door de openslaande tuindeuren is een mooie verbinding gemaakt met het terras en de achtertuin.
De open keuken (9 m2) heeft een in wit uitgevoerde hoekopstelling en biedt voldoende ruimte voor een keukentafel bij het raam. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, een RVS afzuigkap, combi magnetron, koelkast en vaatwasser. De achterwand boven het keukenblad is uitgevoerd met tegels.
De vloer in de hal, woonkamer en keuken is betegeld en is voorzien van vloerverwarming, waarbij in de woonkamer 2 radiatoren zijn aangebracht als bijverwarming.

De overige ruimtes op de begane grond (garage, bijkeuken, portaal, badkamer en slaapkamer) hebben een plat dak. De garage (15 m2) is vanuit de oprit bereikbaar en geeft toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken heeft witgoedaansluitingen en een CV-ketel opstelling. De garage en bijkeuken zijn betegeld.
Via een portaal zijn de slaapkamer en badkamer bereikbaar. De ruime slaapkamer (17 m2) heeft 2 ramen met rolluiken. De naastgelegen royale badkamer (5,5 m2) is geheel betegeld en heeft een inloopdouche, wastafel en toilet. De slaapkamervloer is uitgevoerd met Novilon.
De slaapkamer en/of garage zijn eventueel voor andere doeleinden te gebruiken zoals werk aan huis (praktijk/kantoor of salon).

1ste verdieping: De overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers (17, 15 en 10 m2) en een badkamer (9,5 m2). De geheel betegelde ruime badkamer heeft een ligbad, een open douche, een wastafel en een toilet. De overloop en slaapkamers zijn uitgevoerd met een laminaatvloer.
2de verdieping: Via een vaste trap op de overloop wordt de 2de verdieping bereikt. Deze eveneens royale verdieping (38 m2) is in gebruik als bergzolder maar is eventueel in te richten met nog twee extra kamers. Op deze verdieping is tevens de WTW-installatie opgesteld. De zoldervloer is bekleed met Novilon.



Buitengedeelte: Het terras is bereikbaar vanuit de achterdeur maar ook vanuit het betegelde pad aan de zijkant van de woning (via afsluitbare poort). De achtertuin ligt op het zonnige zuiden en heeft geen inkijk van de buren. De tuin is uitgevoerd met een gazon en een border met lavendelplanten. Achter het terras ligt een tuinhuis (12 m2) waarin de aansluiting van de waterput en sproei-leidingen aangebracht is.

ALGEMENE KENMERKEN
- Woninginhoud 811 m3
- Woonoppervlakte 201 m2
- Perceelgrootte 485 m2
- Bouwjaar 2005, oplevering augustus 2006
- Isolaties: muurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, hardhouten kozijnen met dubbelglas
- Energielabel van de woning: A

BIJZONDERHEDEN
- Levensloopbestendige ruime woning (811 m3)
- Uitstekende isolatie vanwege houtskeletbouw
- Perceel 485 m2 met vrij zicht aan achterzijde en optimale privacy
- 4 slaapkamers en 2 badkamers
- Vaste trap naar 2de verdieping met mogelijkheden tot 2 extra kamers
- Inpandig bereikbare garage
- Alle ramen hebben een draai-kiep systeem en zijn veelal voorzien van inzet-horren.

LOCATIE
Roggel is een sfeervol kerkdorp van de midden-Limburgse gemeente Leudal, gelegen in een groene omgeving, dichtbij de Maasplassen en het mooie natuurgebied Leudal. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de directe nabijheid en voor meer winkelaanbod zijn zowel Roermond, Weert en Venlo gemakkelijk te bereiken.
Lees meer Verberg