Instap klare vrijstaande woning met vrijstaande garage op perceel van 758 m2

Verkocht Roggel Pasveldweg 3
Deze luxe afgewerkte en instap klaar vrijstaand landhuis is onder andere uitgevoerd met een vrijstaande garage, volledig geïsoleerd groot tuinhuis en heeft o.a. een aparte werkkamer met de mogelijkheid tot slaapkamer. Hierdoor is de woning eventueel levensloop bestendig te maken. Dit fraaie vrijstaande woonhuis is gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie in de nieuwbouwwijk Pasveld te Roggel. De woning heeft een prachtige, breed opgezette tuin, liggend op het zuiden, met geïsoleerd tuinhuis en een zonneterras inclusief robuuste in 2013 aan de woning gebouwde terrasoverkapping.
De woning is hoogwaardig gebouwd met oog voor detail, degelijk geïsoleerd, nagenoeg geheel voorzien van ingebouwde rolluiken en heeft o.a. een WTW-installatie.

Indeling:

BEGANE GROND:
Entree met een mooie, lichte ruime hal, garderoberuimte en meterkast. De doorlopende tegelvoer met vloerverwarming is over de gehele begane grond gelegen. Verder treft u hier een volledig betegeld toilet met fonteintje en heeft de hal een mooie eiken houten ... trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot kantoorruimte en woonkamer. De kantoorruimte is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft plek voor een bureau en een royale kast (ca. 9.5 m2).

De ruime woonkamer heeft veel lichtinval door de raampartijen en schuifpui aan de achterzijde van de woning en uitgevoerd met spachtelputz wanden en gespoten plafond. Via mooie ensuite deuren komt u in de landelijke woonkeuken.

De gesloten keuken heeft een keukenblok in hoekopstelling met boven- en onderkasten, granieten aanrechtblad en betegelde achterwand. De keuken is voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi magnetron, apothekerskast en vaatwasser. De keuken biedt verder voldoende ruimte voor het plaatsen van eettafel en heeft van hieruit fraai uitzicht over de tuin.
Achter de keuken is de half betegelde bijkeuken met wastafel en voldoende opbergruimte/kasten gelegen. Hier bevindt zich de loopdeur (achterom) naar de tuin.

1e VERDIEPING:
Via de prachtige eiken houten trap heeft u toegang tot de 1e verdieping met hier een ruime overloop met dakkapel en doorlopende laminaatvloer over de gehele 1e verdieping. Deze verdieping telt 3 ruime slaapkamers, een was ruimte en een grote badkamer. Alle slaapkamers zijn uitgevoerd met ingebouwde rolluiken, radiatoren verwarming en bergruimte in de knieschotten welke bereikbaar zijn met schuifdeuren.
De volledig betegelde badkamer is in duo kleur vanille/bruin betegeld en heeft een plafond met spotjes. De badkamer heeft vloerverwarming en is uitgevoerd met een mooi ligbad in hoekopstelling met thermostaatkraan, 2e toilet, ingebouwde douche met thermostaatkraan, dubbele wastafel, wandmeubel en spiegels. Tevens is er nog een aparte betegelde wasruimte met hier de witgoedaansluitingen.





2e VERDIEPING:
Via een vlizotrap is de 2e verdieping/zolder te bereiken. Hier staat zowel de cv-ketel als een WTW-unit opgesteld. De zolder is geïsoleerd en afgewerkt en heeft veel bergruimte.

BUITENGEDEELTE:
Via een afsluitbare poort heeft u toegang tot de volledig omheinde tuin biedt veel privacy en heeft een nieuw gazon met eigen waterput. De achterzijde van de woning heeft een mooie robuuste terrasoverkapping, een mooi vrijstaand gemetseld tuinhuis met overkapping.
Vrijstaande hoogwaardig gebouwde garage met bergzolder en sectionaal poort.

LIGGING:
Fraai gelegen in de nieuwbouwwijk Pasveld met groenvoorzieningen, een gezellige dorpskern en in buitengebied van Roggel en in de nabijheid van belangrijke uitvalswegen. Op loopafstand is het prachtige natuurgebied de Mössehook, een van de ingangen van het bosrijke Leudal bereikbaar met ruiter-en wandelpaden naar het natuurgebied Leudal.

Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.

BIJZONDERHEDEN:
- Volledig geïsoleerde woning;
- Hoogwaardig bouwwijze en materiaal gebruik waaronder kunststof kozijnen met ingebouwde rolluiken;
- Woning is aan te passen naar levensloop bestendig wonen;
- Vrijstaande garage hoogwaardige gebouwd v.v. bergzolder;
- Mooi hoogwaardig gebouwd tuinhuis met overkapping;
- Fraaie overkapping aan de achterzijde van de woning;
- Landelijke woonkeuken met ensuite deuren.




Lees meer Verberg