halfvrijstaande woning met uitbouw en garage gelegen in Roggel.

Verkocht Roggel Dresenstraat 42
halfvrijstaande woning met uitbouw en garage gelegen in Roggel. Deze twee onder één kapwoning is gelegen op een rustige, kindvriendelijke locatie. Het woonhuis dateert oorspronkelijk uit 1987 en is in 1995 voorzien van een uitbouw en een inpandig te bereiken berging en bijkeuken. In de aan de achterzijde van de woning gelegen aanbouw is een keuken gesitueerd. Verder beschikt deze woning over vloerverwarming, drie slaapkamers en een fraaie tuin op het Noord-Westen. De woning is gelegen nabij het centrum van Roggel, welke voorziet in alle nodige voorzieningen. Op slechts enkele meters bereikt men het buitengebied van Roggel, met bijzonder veel wandel en recreatiemogelijkheden. Op korte afstand autorijden bereikt men de stad Roermond, welke voorziet in alle nodige stadse voorzieningen. Tot slot zijn de autosnelwegen A73 en A2 snel te bereiken en zorgen deze voor een prima ontsluiting op de omliggende regio.

Indeling:

BEGANE GROND:
De woning heeft aan de zijde de voortuin en oprit. U betreed de woning via de zijkant. De hal/entree ... met meterkast (automaatgroepen) en doorlopende betegelde vloer biedt toegang tot de half betegeld toilet met fonteintje en de woonkamer. De ruime woonkamer heeft een tegelvloer met vloerverwarming die doorloopt over de begane grond. Aan de voorzijde van de woonkamer is een ruim zit gedeelte en de achterzijde heeft voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel. Tevens is er toegang tot een trapkast waarin zich de vloerverwarmingsunit bevindt.

In de grote aanbouw, met voldoende lichtinval door de twee lichtkoepels en openslaande tuindeuren, is de keuken geplaatst. De keuken heeft een L-vormige opstelling met beige kleurige boven- en onderkasten en betegelde achterwand. De keukenopstelling is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser (vernieuwd in 2012).

Via de aanbouw is inpandig een toegang tot de berging en bijkeuken. De bijkeuken heeft een vinyl vloer (2017) met hier ook de witgoed aansluitingen en toegang tot de achtertuin. De berging eveneens met vinylvloer heeft aan de voorzijde dubbele opslaande houten deuren naar de oprit.

1e VERDIEPING:
Via vaste trapopgang in de hal/entree heeft u toegang tot de 1e verdieping met hier een doorlopende moderne laminaatvloer over de 3 slaapkamers. Zowel de overloop als de slaapkamers zijn uitgevoerd met structuurverf wandafwerking. 1 slaapkamer is uitgevoerd met een lage ingebouwde houten kast.
Verder is er op deze verdieping een volledig betegelde originele badkamer aanwezig welke is voorzien van een ligbad met douchefunctie, een 2e toilet, wastafel met planchet, spiegelkastje en nog een wandkast met planchetten aan de andere zijde.

2e VERDIEPING:
Middels een vlizotrap is de zolderverdieping bereikbaar. Op deze verdieping met beton vloer zijn zowel de mechanische ventilatie-unit als de in 2014 geplaatste cv-ketel opgesteld.

BUITENGEDEELTE:
Bijna volledig betegelde achtertuin met enkele plantenborders aan de zijkant, mooi houten tuinhuis voor extra bergruimte. Tevens is er in 2012 een zeer mooie terrasoverkapping aan de achterzijde van de woning gerealiseerd.

BIJZONDERHEDEN:
- Ruime aanbouw (1995) met keuken v.v. lichtkoepels en openslaande tuindeuren;
- Fraai aangelegde moderne achtertuin met houten tuinhuis en terrasoverkapping (2012);
- Cv-ketel (2014);
- Inpandig bereikbare garage (berging en bijkeuken);
- Verdieping: enkel glas met rolluiken.


Lees meer Verberg