Ruime en zeer goed onderhouden vrijstaande woning met carport gelegen op een fraai perceel van 483 m2.

Verkocht Roggel Baetserveldsingel 75
Deze riante vrijstaande woning gelegen in de woonwijk Olympiapark in Roggel heeft maar liefst 179 m2 woonoppervlakte. Een ruime living, grote carport, kelder, mooi aangelegde tuin en een comfortabele serre zijn een paar kenmerken die dit gezellige en sfeervolle woonhuis definiëren. Dit alles op een steenworp van winkelvoorzieningen en van het natuurgebied Leudal.

Indeling:

BEGANE GROND:
U betreedt de woning via de voorzijde met hier de hal/entree voorzien van doorlopende tegelvloer met vloerverwarming over de gehele begane vloer. In de hal met meterkast en volledig betegeld toilet met fonteintje, staat de mooie wit geschilderde houten trapopgang naar de 1e verdieping.

De Living bestaat uit een ruime woonkamer met veel lichtinval en sfeervolle gashaard. De strak gestucte wanden en plafond zijn afgewerkt met sierlijsten. Een grote schuifpui aan de achterzijde van de woonkamer geeft toegang tot de serre. Deze heeft een optimaal tuincontact en is eveneens uitgevoerd met een lichte tegelvloer met vloerverwarming.

De open ... keuken is door de hoekopstelling van het keukenblok t.o.v. de woonkamer verdekt opgesteld. Het keukenblok, met boven en onderkasten en betegelde achterwand, heeft een 4-pits kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi magnetron.

Via de keuken heeft u toegang tot de aan de bijkeuken, berging en carport. In de bijkeuken zijn witgoedaansluitingen, een aanrechtblok met wastafel en een inbouwkasten wand gerealiseerd. tevens dient de bijkeuken als achterom via de loopdeur naar de carport. Tevens is er een toegang tot de kelder en de aan de achterzijde gelegen berging. De berging doet dienst als hobbyruimte en heeft een loopdeur naar de tuin.

1e VERDIEPING:
In de hal/entree staat een mooie wit geschilderde open houten trap welke u toegang geeft tot de 1e verdieping. De overloop met vide heeft een doorlopende laminaatvloer over de slaapkamers en er is een centraal opgestelde airco (2016) aanwezig welke extra comfort geeft aan de slaapverdieping maar tevens de begane grond lekker koel houd.

U heeft op de verdieping de beschikking over 3 ruime slaapkamers, waarvan de 2e slaapkamer is uitgevoerd met een dakkapel en de hoofdslaapkamer zeer ruim van opzet is. De mooie en praktische inloopkast is in 2011 gerealiseerd.
Tevens treft u de volledig betegelde badkamer met dakkapel heeft een ligbad, douchecabine, 2e toilet en wastafel met spiegel en hangkast.

2e VERDIEPING:
Via een vlizotrap heeft u toegang tot zolder. De zolder is afgewerkt met een dakraam en vinylvloer en er is voldoende ruimte voor het creëren van een 4e slaapkamer.





BUITENGEDEELTE:
De achtertuin met gazon, gemetselde plantenbak, grijs geschilder tuinhuis terras en terrasoverkapping in de tuin zijn zeer fraai aangelegd (2017) en voorziet u in een zeer prettig buitenverblijf.

LIGGING:
Heerlijk wonen in de woonwijk Olympiapark te Roggel. Roggel is een gezellig en goed bereikbaar dorp in de gemeente Leudal en staat bekend om o.a een groot 5 sterren recreatiepark (parc de Leistert), de mooie natuurlijke omgeving (o.a. natuurpark Het Leudal) en de vele verenigingen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in Roggel terecht maar Roggel heeft ook een BMV (brede maatschappelijke voorziening) met hierin onder andere een basisschool en een medisch centrum, een aangrenzend verenigingsgebouw en sportzaal. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven en heeft de beschikking over tennisbanen, voetbalvelden, diverse zanggroepen en een harmonie. Kortom, voldoende ingrediënten voor heerlijk wonen in een prachtige omgeving.

BIJZONDERHEDEN:
- Volledig geïsoleerde comfortabele woning;
- Kunststof kozijnen met draai/kiep functie;
- Airco;
- Vloerverwarming;
- Zonweringen aan de serre en terrasoverkapping;
- Provisiekelder;
- Fraai aangelegde en verzorgde achtertuin;
- Carport;

Lees meer Verberg